Αριστοτέχνης Κυριάκος: Φίμωτρο στον Σαμαρά με αντάλλαγμα την προεδρία!

Έτσι εξηγείται η σιωπή του πολιτευτή Μεσσηνίας!

Must Read

Ένα από τα μεγαλύτερα κατορθώματα του Κυριάκου Μητσοτάκη, είναι η μετατροπή του Αντώνη Σαμαρά σε «αθλητή της ενόργανης», καθώς η κυβίστηση του τελευταίου απαντάται μόνο σε αγώνες του συγκεκριμένου αθλήματος, παγκόσμιου μάλιστα επιπέδου.

Λίγες μόλις εβδομάδες πριν από τις εκλογές, ο Αντώνης Σαμαράς δήλωνε δημόσια και με πάθος, ότι δεν πρόκειται ποτέ να αποδεχτεί την αντικατάσταση της παραδοσιακής οικογένειας με «γονέα 1 και γονέα 2», ενώ παράλληλα ξεκαθάρισε πως δεν μπορεί να υπάρξει «καμιά συνομιλία με πειρατές», εννοώντας φυσικά την Τουρκία.

Δεν πρόλαβε λοιπόν ο Κυριάκος να καταλάβει και πάλι την εξουσία, και υποχρέωσε των Μεσσήνιο πολιτικό σε μία αδιανόητη κωλοτούμπα: Ανακοίνωσε την αναγνώριση του γάμου ομοφυλοφίλων και την έναρξη διαλόγου με την Τουρκία…

Πρόκειται για «καψόνι» πρώτου μεγέθους, παρόμοιο με αυτά που ιστορικά έκαναν οι σουλτάνοι στους κατακτημένους ραγιάδες

Ο Αντώνης Σαμαράς λοιπόν αντί να εξεγερθεί, να υπερασπιστεί την πατρίδα, τις θέσεις του, την αξιοπρέπεια του, προτίμησε να σιωπήσει εγείροντας τεράστια ερωτηματικά…

Πως το κατάφερε αυτό Κυριάκος; Μα φυσικά, του έταξε την προεδρία της Δημοκρατίας το 2025!

Πολύ μπροστά ο πρωθυπουργός…

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This