«Λίστα Βορίδη» στο Μαξίμου για τον αντικαταστάτη του Χαρδαλιά!

Must Read

Φαίνεται ότι μέρα με την ημέρα αποκαλύπτονται τα «καθήκοντά» του υπουργού άνευ χαρτοφυλακίου, Μάκη Βορίδη!

Σύμφωνα λοιπόν με τις δικές μου πληροφορίες, το Μαξίμου ζήτησε μία λίστα με τους βουλευτές που δεν έβαλαν πλάτη στην κυβέρνηση, αναφορικά με την διαχείριση των εθνικών θεμάτων.

Αυτή η λίστα θα χρησιμοποιηθεί για να καούν ονόματα που παίζουν για την αντικατάσταση του Νίκου Χαρδαλιά από το Υπουργείο Εθνικής Άμυνας.

Η λίστα φαίνεται να συντάχθηκε και να στάλθηκε στο Μαξίμου, από την οδό Ζαλοκώστα!

Είναι λογικό πάντως, ο Κυριάκος να επιθυμεί, ειδικά στο Υπουργείο Εθνικής Άμυνας, ανθρώπους που θα υποστηρίζουν και θα αποθεώνουν τις ενέργειες του στα εθνικά θέματα. Παράλληλα, θέλει και έναν δικό του άνθρωπο με την ανάλογη προθυμία, για να ελέγχει τον υπουργό Νίκο Δένδια…

Φαίνεται ότι ο Κυριάκος έχει επαναστατικές ιδέες για την διαχείριση των θεμάτων εθνικής κυριαρχίας και δεν θέλει να έχει απέναντί του την πολιτική ηγεσία των ενόπλων δυνάμεων. Λογικό, εάν αναλογιστούμε τι έγινε στο Νίγηρα

Νουρέγιεφ της πολιτικής, ο Μάκης Βορίδης

Η κατακλείδα πάντως είναι ότι ο Μάκης Βορίδης τελεί επάξια τα καθήκοντά του, γι’ αυτό και μπορεί να χορεύει στα κλαμπ ανενόχλητος, σε αντίθεση με τον Πατούλη.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This