Διψήφιος ο αριθμός των γαλάζιων βουλευτών που «παλεύουν» με την εθνική τους συνείδηση

Κάτω από το ραντάρ του Μαξίμου οι συνεννοήσεις

Must Read

Αυξάνονται τα μέλη της κοινοβουλευτικής ομάδας της Νέας Δημοκρατίας, που μάλλον δεν έχουν μεγάλη εμπιστοσύνη στους χειρισμούς του Γιώργου Γεραπετρίτη για τα εθνικά θέματα.

Από τις ιδιωτικές τους συζητήσεις πάντως, προκύπτει ότι δεν εμπιστεύονται ούτε τον ίδιο τον πρωθυπουργό, αλλά αυτό γίνεται εμφανές από τα συμφραζόμενα, καθώς ουδείς τολμά να καταφερθεί ευθέως κατά του Κυριάκου Μητσοτάκη.

Αντίθετα, δεν έχουν κανένα πρόβλημα να εξαπολύουν μύδρους κατά του προσώπου του υπουργού εξωτερικών, τον οποίο τον θεωρούν ξένο σώμα για την παράταξη, ενώ ταυτίζουν τις παρεμβάσεις τους με αυτές του Κώστα Σημίτη, «τις οποίες πολεμούσαμε λυσσαλέα», όπως λένε χαρακτηριστικά.

Το ενδιαφέρον στοιχείο πάντως είναι πως η συγκεκριμένη κοινοβουλευτική ομάδα παραμένει «ακέφαλη». Με πρώτο δεδομένο, ότι ο Αντώνης Σαμαράς απέχει τελείως από αυτές τις ζυμώσεις και παραμένει σιωπηλός και αμέτοχος.

Συγκεκριμένος βουλευτής μάλιστα που το όνομα του παραπέμπει στην κλασική αρχαιότητα, επιχείρησε να επικοινωνήσει με τον Αντώνη Σαμαρά για να μοιραστεί τις ανησυχίες του. Κάτι τέτοιο όμως, δεν κατέστη εφικτό…

Αυτές οι ζυμώσεις πάντως παραμένουν μέχρι αυτή τη στιγμή κάτω από το ραντάρ του Μαξίμου, καθώς η απουσία του Γρηγόρη Δημητριάδη είναι κάτι παραπάνω από εμφανής, τουλάχιστον όσον αφορά το εσωκομματικό μασάζ στα μέλη της κοινοβουλευτικής ομάδας που θεωρούν ότι η πορεία των εθνικών θεμάτων βρίσκεται σε λάθος δρόμο…

 

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This