Ενοχλημένος ο Κυριάκος από τις δηλώσεις Κικίλια

Οι χαρακτηρισμοί του υπουργού, δεν εκφράζουν τον πρωθυπουργό

Must Read

Κάθετα αντίθετος φέρεται να είναι ο πρωθυπουργός με τις δηλώσεις του Βασίλη Κικίλια, ο οποίος χαρακτήρισε το φετινό καλοκαίρι, ως το «χειρότερο της ιστορίας».

Η θέση του υπουργού πολιτικής προστασίας δεν εκφράζει τον πρωθυπουργό, ο οποίος θεωρεί το φετινό καλοκαίρι, το καλύτερο της ζωής του.

Μάλλον έχει δίκιο ο Κυριάκος. Το καλοκαίρι του 2023, για τον Κυριάκο είναι ίσως το πιο ευτυχισμένο καλοκαίρι που έχει ζήσει άνθρωπος στην ιστορία.

Κέρδισε τις εκλογές παρά τις τεράστιες απώλειες που είχε ο πληθυσμός, σε νεκρούς, χρήμα, και οικολογικές καταστροφές. Διάλυσε στην κυριολεξία την αντιπολίτευση. Έχει κάνει τις ομορφότερες διακοπές που μπορεί να κάνει άνθρωπος. Από τις ονειρεμένες παραλίες της Κρήτης, στις απίστευτες κρουαζιέρες και έπειτα ανάβαση με ελικόπτερο και φωτογράφηση στις υψηλότερες κορυφές.

Ονειρεμένα δείπνα με ανθρώπους που υπό ομαλές συνθήκες δεν θα πέρναγαν ούτε την πόρτα του Μαξίμου, όπως ο Κούρτι, αγκαλιές με τον «Μακεδόνα πρωθυπουργό», καθώς πλέον ο Κυριάκος δεν χρειάζεται να υποκρίνεται παριστάνοντας τον Μακεδονομάχο, δώρα εκατοντάδων εκατομμυρίων στον σύζυγό της Ούρσουλας και τον αδελφικό, οικογενειακό του φίλο, Ραχμί Κοτς.

Το κυριότερο όλων όμως, το φετινό καλοκαίρι έχει γονατίσει τόσο πολύ τον ελληνισμό, ο οποίος νιώθει ανυπεράσπιστος και αδύναμος. Έτσι, ο Κυριάκος θα είναι σε θέση να φέρει εις πέρας το διαχρονικό όνειρο της οικογένειας, που δεν είναι άλλο από την ειρήνη με την Τουρκία. Το επιχείρημα μάλιστα είναι ήδη έτοιμο: «Μπορεί να χάσουμε δύο – τρία νησιά, αλλά τουλάχιστον δεν θα πεθάνει κανένας»!

Δεν μπορεί λοιπόν ο Βασίλης Κικίλιας να βγαίνει και να καταστρέφει αυτό το ονειρεμένο καλοκαίρι του Κυριάκου με τέτοιες δηλώσεις. Δεν θα πρέπει να απορήσουμε, εάν ακολουθήσει σύντομα τον δρόμο του Μηταράκη.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This