Η Τουρκία τιμά τον Γιώργο Γεραπετρίτη

Εμβληματική ενέργεια λίγο μετά την ανακοίνωση της επίσκεψης

Must Read

Δεν πρόλαβε να στεγνώσει το μελάνι της ανακοινωσης για την επίσκεψη του ΥΠΕΞ στην Τουρκία, και στην γειτονική χώρα επικράτησε φρενίτιδα.

Για να τιμήσουν τον μέγα Έλληνα πολιτικό, ο οποίος τολμά κάτι που δεν θα τολμούσε κανένας άλλος προκάτοχός του από συστάσεως του ελληνικού κράτους, η Άγκυρα προέβη σε μία πράξη που επίσης ουδέποτε θα τολμούσε να πράξει σε οποιαδήποτε άλλη στιγμή, για οποιονδήποτε άλλον πολιτικό, από ολόκληρο τον πλανήτη.

Με απόφαση λοιπόν της ναυτικής διοίκησης και τη σύμφωνη γνώμη των κατοχικών δυνάμεων της Κύπρου, αποπλέουν δύο πολεμικά πλοία, η μία για την κατεχόμενη Κερύνεια και οι άλλοι για την κατεχόμενη Αμμόχωστο.

Στη γραπτή ανακοίνωση των Τουρκοκυπρίων, σημειώνεται ότι η κορβέτα TCG Bandırma θα εισβάλλει στην Αμμόχωστο και η κορβέτα TCG Bartın θα διενεργήσει απόβαση στο λιμάνι της Κερύνειας.

Είναι οπωσδήποτε μία πρέπουσα τιμή για αυτόν τον τεράστιο πολιτικό άνδρα, ο οποίος παρά τα αφιερώματα του Αναντολού που προαναγγέλλουν συζητήσεις για την «παράνομη στρατιωτικοποίηση των νησιών και τις ελληνικές παραβιάσεις του τουρκικού εναέριου χώρου», παρά το υφιστάμενο μνημόνιο Τουρκίας – Λιβύης που συνιστά εισβολή και κατοχή στην ελληνική εθνική κυριαρχία, παρά το Casus Belli το οποίο έχει επεκταθεί μέχρι και την Κρήτη, ο Γιώργος Γεραπετρίτης «τολμά» να επισκεφτεί την Άγκυρα. Παλαιότερα πάντως, τέτοιες  «επισκέψεις» ονομάζονταν «συνθηκολόγηση».

Δεν θα πρέπει να απορήσουμε εάν μετά το πέρας της επίσκεψης, οι Τούρκοι οργανώσουν και μία μεγάλη απόφαση σε ελληνικό νησί, προς τιμήν του.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This