Ο Άρης Πορτοσάλτε φαβορί για υπουργός πολιτικής προστασίας

Είναι ο μόνος που αντιλαμβάνεται το όραμα του Κυριάκου

Must Read

Η τραγωδία στην Θεσσαλία είναι αποτέλεσμα της ανυπακοής και της αδυναμίας συγκεκριμένων υπουργών για να αντιληφθούν το όραμα του Κυριάκου. Ένα όραμα το οποίο συνδυάζει τον ρηξικέλευθο σχεδιασμό με την λαϊκή σοφία, η οποία καθοδήγησε την επιβίωση των Ελλήνων εδώ και δεκαετίες και συνοψίζεται στην γνωστή φράση: «Του φευγάτου η μάνα δεν έκλαψε ποτέ».

Το απαύγασμα αυτού του συνδυασμού, υλοποιείται στο δόγμα Κυριακού: «112, εκκενώστε».

Δυστυχώς, οι υπουργοί που ανέλαβαν τα κρίσιμα χαρτοφυλάκια εκκένωσης, δεν μπόρεσαν να κατανοήσουν, πολλώ δε να εφαρμόσουν το «σχέδιο Μητσοτάκη». Βρέχει; Εκκενώστε. Χιονίζει; Εκκενώστε. Κάνει ζέστη; Εκκενώστε. Ακριβαίνει το ρεύμα; Εκκενώστε. Μπαίνουν οι Τούρκοι; Εκκενώστε.

Μόνο ένας Έλληνας φαίνεται να έχει αντιληφθεί το μεγαλειώδες εφεύρημα του ηγέτη μας. Ο Άρης Πορτοσάλτε.

Είναι ο μόνος που είχε το θάρρος να κατονομάσει τους πραγματικούς ενόχους για την τραγωδία στην Θεσσαλία: Τους κατοίκους, οι οποίοι αντί να αλλάξουν χωριό, περιφέρεια, χώρα ίσως και πλανήτη, επέμεναν να ζουν σε περιοχές οι οποίες τελικά πλημμύρισαν.

Μήπως τελικά κακώς ζούσαν εκεί οι άνθρωποι; Μήπως έπρεπε να εκκενωθεί η Θεσσαλία από κατοίκους;

Έπειτα από την σημερινή παρέμβαση του, ο Άρης Πορτοσάλτε καθίσταται ο καταλληλότερος για υπουργός πολιτικής προστασίας και εθνικής εκκένωσης…

 

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This