Δύο ξένες δυνάμεις πολεμούν τον Κυριάκο

Μιλάμε μάλιστα για συμμαχικές χώρες

Must Read

Όπως ο ίδιος ο ηγέτης μας έχει αποκαλύψει, αυτός και η εξουσία του βρίσκεται στο στόχαστρο του Πούτιν και άλλων σκοτεινών δυνάμεων, όπως ο Καντίροφ και ο Κιμ Γιόνγκ Ουν, λόγω της πυγμής που έχει επιδείξει για να στηρίξει φιλικές προς την Ελλάδα χώρες, όπως η Ουκρανία, η Τουρκία κλπ.

Δυστυχώς, τον τελευταίο καιρό φαίνεται ότι υπάρχουν κι άλλες ξένες δυνάμεις που επιχειρούν να ανατρέψουν την καλύτερη κυβέρνηση όλων των εποχών.

Το Μαξίμου λοιπόν έχει προβληματιστεί από μία διπλή επίθεση, η οποία μάλιστα ενδέχεται να μετατραπεί σε ποινική υπόθεση, η οποία αγγίζει το στενό πυρήνα της κυβέρνησης.

Το διπλό χτύπημα μάλιστα, δεν προέρχεται από κάποια εχθρική χώρα, αλλά από τις δύο ισχυρότερες συμμάχους της Ελλάδας, τις οποίες μάλιστα ο Κυριάκος έχει υπηρετήσει πιστά. Τόσο πιστά, που θα τον ζήλευε και Ασκητής του Αγίου Όρους.

Αχαριστία; Σίγουρα. Σκοτεινό σχέδιο; Ίσως.

Το τελευταίο χρονικό διάστημα πάντως το Μέγαρο Μαξίμου υψώνει γραμμές άμυνας έναντι των έξωθεν απειλών και έχει διαμηνύσει σε όλους τους πιθανά εμπλεκόμενους, να μην τολμήσουν πάλι να αποκρύψουν οτιδήποτε από τον παντογνώστη, θεόπεμπτο πρωθυπουργό.

 

Κάθε όχληση που θα δεχτούν κυβερνητικά στελέχη, θα πρέπει επιτόπου να την κοινοποιούν σε στενό, εξαιρετικά στενό συνεργάτη του Κυριάκου Μητσοτάκη, προκειμένου να λαμβάνονται τα ανάλογα μέτρα αντιμετώπισης. Αυτή η εντολή, ισοδυναμεί με τελεσίγραφο, καθώς δεν θα υπάρχουν άλλα «συγχωροχάρτια».

Όσο για τους συμμάχους που φέρονται με τέτοια απρέπεια, τι άλλο να κάνει πια ο Κυριάκος, πόσα πια να τους δώσει;

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This