Μπεσαλής ο Κυριάκος: Θα τιμήσει τον «πολιτικό του πατέρα», Κώστα Σημίτη!

Ο πρωθυπουργός, φοράει παντελόνια…

Must Read

Η εκδήλωση ευγνωμοσύνης είναι ένα εξαιρετικά σπάνιο φαινόμενο στην ελληνική πολιτική σκηνή. Για την ακρίβεια, μόνο οι συμμετέχοντες άμεσα αλλά και ευρύτερα στο λεγόμενο καθεστώς Σημίτη, φημίζονται για την ευγνωμοσύνη την οποία δείχνουν σε κάθε πτυχή του πολιτικού και επιχειρηματικού βίου τους.

Χαρακτηριστικό παράδειγμα, οι μιντιάρχες που θησαύρισαν τη «χρυσή εποχή» του χρηματιστηρίου. Δεν πα να γκρεμίζεται το στέγαστρο Καλατράβα; Να ομολογεί ο Τσουκάτος μαύρες σακούλες στα ταμεία του Σημίτη; Να πιάνεται με την γίδα στην πλάτη ο Γιάννος Παπαντωνίου; Να συνεργάζεται με το Αζερμπαϊτζάν ο Μαντέλης; 

Ακόμα και μετά από 20 χρόνια, δεν θα βρουν ούτε μια κακή κουβέντα να πουν για τον αρχιερέα της διαπλοκής, όπως τον αποκαλούσε ο Κώστας Καραμανλής.

Ο Κυριάκος, δεν θα μπορούσε να είναι εξαίρεση. Είναι άλλωστε ένας από τους πιο ευνοημένους του καθεστώτος Σημίτη και αυτό δεν το ξεχνάει ποτέ. Είναι ο άνθρωπος που τον διόρισε από το παράθυρο στην εθνική τράπεζα με έναν τεράστιο μισθό, όχι φυσικά πως δεν τον άξιζε, αφού ο αείμνηστος βιολογικός του πατέρας ήταν αυτός που καθάρισε την τότε διοίκηση από τα σκάνδαλα τα οποία κατήγγειλε το κόμμα του, με τότε πρωθυπουργό τον Κώστα Καραμανλή και αρμόδιο τομεάρχη τον Γιώργο Αλογοσκούφη, εντός κοινοβουλίου.

Δεν θα ήταν λοιπόν δυνατό για τον Κυριάκο να μην παρευρεθεί στην εκδήλωση τιμής για τον Κώστα Σημίτη που διοργανώνεται με πρωτοβουλία της Άννας Διαμαντοπούλου στις 6 Νοεμβρίου.

Οι πληροφορίες πάντως που τον θέλουν να εμφανίζεται ξυπόλητός, πατώντας σε αναμμένα κάρβουνα και κρατώντας πάνω από το κεφάλι του την εικόνα του Κωνσταντίνου Σημίτη, δεν πρόκειται να επιβεβαιωθούν.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This