Ο Τζουμάκας του Κυριάκου!

Το γεγονός όμως ότι ο Κυριάκος δεν έχει αντιδράσει απέναντι στον δικό του «Τζουμάκα», σε αντίθεση με την άμεση αντίδραση του Στέφανου Κασσελάκη, έχει μόνο μία εξήγηση.

Must Read

Μπορεί τα media να ασχολούνται με την επίθεση Τζουμάκα κατά Κασσελάκη, αφιερώνοντας ώρες ολόκληρες τηλεοπτικού και ραδιοφωνικού χρόνου, τις τελευταίες ώρες όμως, υπάρχει ένα αντίστοιχο, ίσως και χειρότερο κρούσμα στους κόλπους της κυβέρνησης με στόχο προσωπικά τον Κυριάκο μας, το οποίο όμως έχει περάσει στα ψιλά της δημοσιότητας…

Δράστης, το «καμάρι» της κυβέρνησης και της Νέας Δημοκρατίας του Κυριάκου Μητσοτάκη, ο Άδωνις Γεωργιάδης! Ο άνθρωπος που έκανε τον Κυριάκο, αρχηγό της Νέας Δημοκρατίας…

Ο Αδωνις λοιπόν, ως άλλος Τζουμάκας, όχι απλά «έβγαλε γλώσσα», αλλά «άδειασε» τελείως τον ίδιο τον ηγέτη Κυριάκο!

Το χτύπημα μάλιστα ήταν χειρότερο από αυτό του Στέφανου στον Στέφανο…

Ο υπουργός εργασίας, έγραψε στα παλιά του τα παπούτσια τη σύσταση του πρωθυπουργού και απάντησε ότι η «θορυβώδης» παρουσία του κάνει καλό στη Ν.Δ.

Παράλληλα, αμφισβήτησε την ίδια την πρόθεση του πρωθυπουργού αλλά και την ικανότητα του για πάταξη της αισχροκέρδειας, λέγοντας πως αυτό είναι αδύνατον

Κάτι τέτοιο δεν έχει ξαναγίνει στα τέσσερα και πλέον χρόνια που ο Κυριάκος ηγείται της κυβέρνησης.

Πάμε στις λεπτομέρειες της μετωπική επίθεση του Αντώνη στον πρωθυπουργό:

Δύο ημέρες μετά τη σύσταση του πρωθυπουργού στο υπουργικό συμβούλιο οι υπουργοί «να βουτάνε τη γλώσσα τους στον εγκέφαλό τους πριν μιλήσουν», ο Αδωνις Γεωργιάδης, ο οποίος, σύμφωνα με πληροφορίες, ήταν ο κατεξοχήν αποδέκτης αυτής της -κατά τα άλλα και προσβλητικής- σύστασης, σήκωσε το γάντι και… έβγαλε γλώσσα!

Σε ερώτηση που δέχθηκε μιλώντας στον ΑΝΤ1 για το αν αισθάνεται πως η φράση του πρωθυπουργού αφορά και τον ίδιο, απάντησε: «Είμαι ένας άνθρωπος που μιλάω πολύ και, από ό,τι έχω καταλάβει, η θορυβώδης μου παρουσία κάνει καλό στη Νέα Δημοκρατία». Ομως δεν στάθηκε μόνο σε αυτό, αλλά εξέφρασε την άποψη πως «κανένας δεν έχει καβαλήσει το καλάμι στη Νέα Δημοκρατία. Ολοι έχουμε καταλάβει ότι είμαστε στην πολιτική για να υπηρετούμε τους άλλους».

Ο κ. Γεωργιάδης ουσιαστικά απάντησε στον Κυριάκο πως όχι μόνο δεν βλάπτουν τη Ν.Δ. και την κυβέρνηση όσα λέει, αλλά κάνουν και καλό, ό,τι κι αν λέει ο πρωθυπουργός! Βέβαια, όσα είπε προεκλογικά για τον δήμαρχο Χαλανδρίου Σίμο Ρούσσο, ότι ουσιαστικά οι Χαλανδριώτες θα στερούνταν χρήματα του ΕΣΠΑ αν εκλεγόταν ο προερχόμενος από την ΑΝΤΑΡΣΥΑ δήμαρχος, μόνο καλό δεν έκαναν στη Ν.Δ., αφού ο κ. Ρούσσος και ξαναβγήκε και το μήνυμα που πέρασε στους ψηφοφόρους από τις δηλώσεις του Αδωνη ήταν μήνυμα εκβιασμού και κυβερνητικής αλαζονείας. Εξάλλου, για αυτή τη δήλωση ο πρωθυπουργός προέβη στη γνωστή σύσταση.

Ομως, μιλώντας στον ΑΝΤ1, ο κ. Γεωργιάδης έβγαλε… γλώσσα στον πρωθυπουργό και για ένα άλλο θέμα, που έχει σχέση με όσα είπε ο κ. Μητσοτάκης για την απόφασή του να πατάξει την αισχροκέρδεια των πολυεθνικών, με τον Αδωνι να διαφωνεί και να λέει πως αυτό είναι αδύνατον.

Ο πρωθυπουργός είχε πει «αν νομίζουν ότι η Ελλάδα είναι καμιά μπανανία, στην οποία μπορούν να πουλάνε τα ίδια προϊόντα σε πολύ ακριβότερες τιμές, χωρίς να μας δικαιολογούν την αύξηση του κόστους, είναι βαθιά νυχτωμένοι. Αν χρειαστεί να τα βάλουμε και με πολυεθνικούς κολοσσούς θα το κάνουμε, γιατί αυτοί ουσιαστικά πουλάνε τα ίδια προϊόντα σε άλλες αγορές. Κάντε λίγο υπομονή και θα δείτε τι είναι ακριβώς αυτό το οποίο εννοώ». Ο πρωθυπουργός ουσιαστικά προανήγγειλε μια υποτιθέμενη σύγκρουση της κυβέρνησης με τους προμηθευτές που αισχροκερδούν, όμως ο Αδωνις Γεωργιάδης χθες τον διέψευσε.

 

Ο υπουργός Εργασίας δήλωσε ότι ουσιαστικά είναι… αδύνατον να περιοριστεί η αισχροκέρδεια των πολυεθνικών εταιριών, γιατί χρησιμοποιούν… «πολλά κόλπα». Συγκεκριμένα, είπε: «Είναι σχεδόν αδύνατο να εντοπίσεις τα κόλπα που κάνουν οι πολυεθνικές ανά χώρα. Οταν πας να κάνεις τη σύγκριση, δεν γίνεται η σύγκριση».

Οι παροικούντες την Ιερουσαλήμ γνωρίζουν ότι ο Αδωνις Γεωργιάδης ακολουθεί πιστά εδώ και χρόνια μια προσωπική ατζέντα ως υπουργός και γενικά ως πολιτικός, με στόχο να αποκτά όσο το δυνατόν μεγαλύτερη επιρροή στην εκλογική βάση και να εμφανίζει τον εαυτό του ως ηγέτη μιας ακραίας και φανατικής κατηγορίας ψηφοφόρων της Ν.Δ. Κάποια στιγμή ο πρωθυπουργός θα τον βρει μπροστά του, καθώς είναι γνωστός και για τις κωλοτούμπες του!

Το γεγονός όμως ότι ο Κυριάκος δεν έχει αντιδράσει απέναντι στον δικό του «Τζουμάκα», σε αντίθεση με την άμεση αντίδραση του Στέφανου Κασσελάκη, έχει μόνο μία εξήγηση. Την οποία θα σας την πω αύριο…

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This