Βασίλη Κικίλια δεν ρωτάς καμιά νοικοκυρά για τα ντουλάπια και τις κατσαρίδες;

Όταν ένας υπουργός πάει να «νοικοκυρέψει», καλά θα κάνει να ρωτάει και καμιά νοικοκυρά

Must Read

Δεν είναι σπάνιο φαινόμενο για τους υπουργούς να παραλαμβάνουν χαρτοφυλάκια μέσα στη βρώμα και τη δυσωδία. Στην πλειοψηφία των περιπτώσεων όμως, οι καινούριοι, συμβιβάζονται με την κατάσταση και δεν έχουν πρόβλημα να βλέπουν και καμιά κατσαρίδα που και που να πετάγεται κάτω από τα ντουλάπια.

Υπάρχουν όμως και κάποιοι που δεν ανέχονται την ακαταστασία. Και αποφασίζουν όχι μόνο να ανοίξουν τα ντουλάπια, αλλά και να τα σηκώσουν, για να δουν τι κρύβεται από κάτω.

Εκεί ακριβώς, είναι που πετάγονται οι κατσαρίδες, σε ρόλο «προβοκάτορα», ώστε να αποθαρρυνθεί ο επίδοξος «απεντομωτής» και να σταματήσει την απολύμανση.

Αυτό βέβαια, όσον αφορά τα νοικοκυριά. Στα υπουργεία, δεν βρίσκεις ακριβώς κατσαρίδες, αλλά άλλα «τέρατα». Όσο πιο μεγάλα τα τέρατα, τόσο πιο ψηλά φτάνουν…

Εκεί ακριβώς είναι που πρέπει ο υπουργός – επίδοξος καθαριστής, να έχει το νου του.

Γιατί όταν τα τέρατα των υπουργείων φτάνουν μέχρι το Μέγαρο Μαξίμου, εκεί ακριβώς είναι που εμφανίζονται οι προβοκάτορες και μάλιστα σε άκρως φιλικό περιβάλλον. Με τις κάμερες να γράφουν…

Κάπως έτσι, το πανίσχυρο σύστημα αποδομεί και ξεφορτώνεται όσους προσπαθούν να το καθαρίσουν. Και αντίθετα με τις κατσαρίδες, οι προβοκάτορες δεν δρουν αυτοβούλως, αλλά πάντα με άνωθεν εντολή.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This