Στο «Ιδρυμα Αντώνης Σαμαράς», ο Ερντογάν;

Θα ήταν μία ομολογία πίστης του Μεσσήνιου στον Κυριάκο

Must Read

Το τελευταίο χρονικό διάστημα γίνεται μία «σφαγή» στην αυλή του Μεγάρου Μαξίμου. Με αποτέλεσμα, ο Κυριάκος να προβληματίζεται εάν όντως θα πρέπει να αντικαταστήσει την Κατερίνα με τον Αντώνη, στην Ηρώδου του Αττικού.

Η νυν πρόεδρος, αρχίζει και πιέζει τον πρωθυπουργό, προκειμένου να παραμείνει στη θέση της άλλη μία πενταετία. Ο κορυφαίος υπουργός που την προώθησε και την επέβαλε, έχει αναλάβει να υπενθυμίζει σε στενούς συνεργάτες του πρωθυπουργού, το πόσο καλά έπαιξε το ρόλο της, καθώς εδώ και τέσσερα χρόνια ανέχθηκε τερατώδεις καταστάσεις, χωρίς ποτέ να προβληματίσει τον Κυριάκο.

Το κακό για την Κατερίνα, είναι ότι ο συγκεκριμένος υπουργός, θεωρείται τώρα «παραγιός» και αναλώσιμος.

Από την άλλη, ο Αντώνης Σαμαράς έχει δείξει σαφή σημάδια υποτέλειας στον Κυριάκο. Εκεί που διεμήνυε ότι η Ελλάδα δεν συνομιλεί με πειρατές, δεν έχει βγάλει άχνα για την τολμηρή ενέργεια του ηγέτη μας, να φέρει τον Ερντογάν και να του «δώσει» το ανατολικό Αιγαίο, υπό μορφή ειδικής οικονομικής ζώνης.

Ενώ μάλιστα διαβεβαίωνε την βάση της Ν.Δ., ότι ο ίδιος δεν πρόκειται να ανεχθεί «γονέα ένα και γονέα δύο», τώρα τείνει να γίνει «κουμπάρος» του ζεύγους Πατέλη.

Μία αξιοσημείωτη κίνηση πάντως από την πλευρά του Μεσσήνιου πολιτικού, θα ήταν να προκαλέσει τον Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν, στο κοινωφελές «Ίδρυμα Αντώνη Κ. Σαμαρά», ώστε να αποδείξει στον Κυριάκο, ότι η υποτέλεια του δεν είναι υποκριτική, αλλά ειλικρινής και αστείρευτη…

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This