Στο στόχαστρο του Μαξίμου περίεργες κινήσεις κορυφαίου υπουργού

Τα μυστικά ραντεβού με πανίσχυρους παράγοντες που προβληματίζουν

Must Read

Ο Κυριάκος με την σοφία και την οξυδέρκεια που τον διακρίνει, φρόντισε έγκαιρα, λίγες ημέρες μετά τις πρώτες εκλογές και το θρίαμβο του 2019, να δομήσει ένα φεουδαρχικό σύστημα διοίκησης, το οποίο ονόμασε εύηχα, «επιτελικό κράτος».

Η πορεία τον δικαίωσε. Επί τέσσερα και πλέον χρόνια, οι υπουργοί είχαν το ρόλο αμνού σε ένα καλοφροντισμένο χωράφι με τριφύλλι. Όπου οι πάντες τρώνε κρατώντας το κεφάλι χαμηλά, χωρίς να βγάζουν άχνα.

Το τελευταίο χρονικό διάστημα όμως, ένας υπουργός, από τους πλέον χορτάτους και επιτυχημενους μαλιστα, φαίνεται ότι αρχιζει να σκεφεται την επομενη μερα. Και οι κινήσεις του, ερήμην του Κυριάκου, θεωρούνται και αξιολογούνται από το Μέγαρο ως εξαιρετικά ανησυχητικές.

Ενδεικτικα συναντησε ολιγάρχη, ο οποίος διαθέτει μιντιακό όμιλο και εσχάτως εχει ξεκινησει κριτικη στην κυβέρνηση. Μαζί τους μάλιστα στο ραντεβού, ήταν και ο εκπροσωπος νεοδιαπλεκομενης παρεας αλλα και πρεσβης ξενης δυναμεως ιδιαιτερως δραστηριος , κυριως για την δικη του ατζεντα.

Ειχε ομως αλλη μια ενδιαφερουςα μυστικη συνάντηση με νεο εθνικό ολιγάρχη, ο οποίος «χτίζει ότι χτίζεται» . Μαζι τους αυτη την φορα και πανίσχυρος τραπεζίτης.

Υπό άλλες συνθήκες, η κεφαλή του συγκεκριμένου υπουργού, θα είχε παρθεί με συνοπτικές διαδικασίες. Δυστυχώς όμως, λόγω του παρελθοντος του βρισκόταν στην καλύτερη πλευρά του χωραφιού. Γεγονός που τον έχει καταστήσει κοινωνό και εταίρο υποθέσεων που αγγίζουν την καρδιά του συστήματος.

Γι’ αυτό, το Μαξίμου θεωρεί την συγκεκριμένη περίπτωση εξαιρετικά σοβαρή και ψάχνει τρόπο αντιμετώπισης…

Η εντύπωση ότι στην διαπλοκή εχουν ξεκινησει την αναζητηση αντικαταστάτη του Κυριάκου, ειναι διαχυτη Και ο συγκεκριμένος υπουργός έχει υψηλότατη δημοφιλια.

Βέβαια η διαπλοκή ουδέποτε είχε επιτυχείς προβλεψεις και επιλογες αλλα μενει να φανει.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This