Έντρομες κοιτούσαν οι πάπιες του Εθνικού Κήπου τον Σημίτη

Must Read

Εν όψει της επίσκεψης του Τούρκου προέδρου στην Αθήνα, ο πρώην πρωθυπουργός Κώστας Σημίτης τοποθετήθηκε ως προς το θέμα επίλυσης των Ελληνοτουρκικών, χωρίς βέβαια να χάσει την ευκαιρία να προτείνει εκατόμβη παραχωρήσεων για τον «εξευμενισμό του τουρκικού θηρίου».

Με ορμητήριο την παρουσίαση του βιβλίου «Ελλάδα: Ορίζοντας 2030» του καθηγητή Παναγιώτη Κ. Ιωακειμίδη (ποίου άλλου!), ο κύριος Σημίτης πρότεινε στρατηγική υποχωρήσεων που θυμίζει αυτή που υιοθετούσε και κατά την διάρκεια της πρωθυπουργικής του θητείας.

Μία μέρα αργότερα, ο κύριος Σημίτης εθεάθη στον Εθνικό Κήπο να χαζεύει τις πάπιες της λίμνης. Μαρτυρίες μάλιστα θέλουν τις πάπιες να κοιτούν έντρομες τον πρώην πρωθυπουργό, φοβούμενες μάλλον ότι η λίμνη τους μπορεί να έχει την τύχη των Ιμίων…

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This