Ο Κυριάκος κλείδωσε το θρίαμβο στις ευρωεκλογές: Από το καλοκαίρι οι μεγάλες μεταρρυθμίσεις

Μαγικές κινήσεις από το Τσιτάχ της Μεσογείου για να συνεχίσει το Πρόγραμμα μετάλλαξης της ελληνικής κοινωνίας

Must Read

Ο Κυριάκος θα μείνει στην ιστορία ως ο μόνος πολιτικός που κατάφερε να κερδίσει εκλογές, πολλούς μήνες πριν αυτές διεξαχθούν.

Σε αντίθεση με όσους τον θεωρούν αλαζόνα, «σοσιοπαθή» και με απώλεια ενσυναίσθησης, ο Πρωθυπουργός αποδεικνύει ότι ακούει τους πάντες. Δεν εννοούμε φυσικά τις «ακροάσεις» του Πρέντατορ, αλλά την σπουδή με την οποία απορροφά τις πληροφορίες από τους ανθρώπους της εμπιστοσύνης του.

Ο Κυριάκος λοιπόν άκουσε όσους του εισηγήθηκαν ότι η κατάτμηση της επικρατείας σε εκλογικές περιφέρειες για τις ευρωεκλογές, θα ήταν μία επικίνδυνη κίνηση. Έχοντας στο ψηφοδέλτιο υπερόπλα πανελλαδικής αναγνώρισης, όπως ο Γιώργος Αυτιάς, θα ήταν «αυτοκτονία» να τα εγκλωβίσει σε μία μόνο περιφέρεια, ακυρώνοντας έτσι την λάμψη και την εμβέλεια τους, στην υπόλοιπη Ελλάδα. 

Ο συνταξιούχος στην Κοζάνη δηλαδή, δεν θα είχε την χαρά να σταυρώσει τον αγαπημένο του παρουσιαστή, εάν το σχέδιο κατάτμησης προχωρούσε. Και αυτό έθετε την παντοδυναμία Μητσοτάκη σε κίνδυνο.

Ο Κυριάκος επίσης άκουσε όσους του εισηγήθηκαν επιστολική ψήφο. Με αυτόν τον τρόπο, η τεράστια δεξαμενή ψηφοφόρων φιλικών προς τον πρωθυπουργό, οι Έλληνες ομογενείς, όπως έδειξαν οι δημοσκοπήσεις του Μαξίμου, θα μπορούν να εξασφαλίσουν ένα ποσοστό κοντά στο 40%, όπως ομολόγησε κορυφαίος κυβερνητικός παράγοντας, σε κορυφαίο κυβερνητικό αρθρογράφο που εργάζεται σε κορυφαία κυβερνητική εφημερίδα. 

Για να καταστεί βεβαίως σίγουρος ο θρίαμβος, εφαρμόστηκε το «σχέδιο κατάτμησης». Όχι όμως της εκλογικής επικρατείας, αλλά της αξιωματικής αντιπολίτευσης.

Αντί λοιπόν ο Κυριάκος να «σπάσει» την Ελλάδα σε περιφέρειες, «έσπασε» τον ΣυΡιζΑ σε κομμάτια. Έτσι, όσο κι αν «χτυπιέται» ο Κασσελάκης, δεν πρόκειται καν να πλησιάσει το ποσοστό που θα φέρει ο Κυριάκος στον αδιαμφισβήτητο πλέον θρίαμβο των ευρωεκλογών του 2024.

Το επόμενο χρονικό διάστημα, όπως μου εξομολογήθηκε σημαντικό στέλεχος του Μαξίμου, τα κανάλια θα δείξουν περισσότερο Χαρίτση, από Άδωνι!

Μπορεί κάτι τέτοιο να φαντάζει υπερβολικό, όμως είναι αποτελεσματικό. Κάθε φορά που βγαίνει ο Χαρίτσης στην τηλεόραση, ωφελείται ο Κυριάκος. Κάθε φορά που βγαίνει ο Άδωνις, τρέχει η μισή κυβέρνηση να τα μπαλώσει.

Όπως είναι επόμενο, έπειτα από τον θρίαμβο των ευρωεκλογών, ο Κυριάκος θα έχει την νωπή νομιμοποίηση για να προχωρήσει στις τεράστιες μεταρρυθμίσεις, την υιοθεσία παιδιών από ομόφυλα ζευγάρια, την συνεκμετάλλευση στο Αιγαίο, την αντικατάσταση πληθυσμού κλπ.

Στρατηλάτης, χωρίς καν να πολεμήσει ο Κυριάκος!

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This