Το (άγνωστο) ξέσπασμα οργής του Κυριάκου στο Λονδίνο!

Must Read

Μητσοτάκης μαινόμενος μετά την άρνηση του Σούνακ να τον δεχτεί, με το Μαξίμου να δίνει αγώνα δρόμου για να μην υπάρξει η παραμικρή διαρροή για το συμβάν!

Ναι, είναι γεγονός. Το γράφει και η «Κυρία επί των Τιμών», στην Εστία της Κυριακής, γεγονός που για εμένα αποτελεί πιστοποίηση εγκυρότητας.

Είναι η πρώτη φορά που ο Κυριάκος χάνει την ψυχραιμία του σε τέτοιο βαθμό και στρέφεται με οργή κατά των στενών συνεργατών του.

Είναι η πληροφορία που σας είχα μεταδώσει λίγες ώρες μετά την ακύρωση της συνάντησης με τον Βρετανό πρωθυπουργό. Αναδημοσιεύω λοιπόν από την επιτυχημένη στήλη, η οποία μάλιστα αναφέρει και τα ονόματα των «θυμάτων» της οργής του Κυριάκου:

Να ζητήσω προκαταβολικά συγγνώμη που θα διακόψω την ευφορία όσων δικαίως πιστεύουν ότι οι απρέπειες του Βρετανού πρωθυπουργού κ. Σουνάκ ισχυροποιούν την Ελλάδα στο αίτημά της για επιστροφή των γλυπτών του Παρθενώνα στην κοιτίδα τους. Δεν αμφιβάλλω ότι η ελληνική πλευρά πήρε πόντους αλλά η κατάσταση θα μπορούσε να λειτουργήσει και αντιστρόφως.

Θέλω να παρουσιάσω μία αθέατη πτυχή του πρόσφατου ταξιδιού του κ. Μητσοτάκη στο Ηνωμένο Βασίλειο όπως για παράδειγμα την οργή του για το γεγονός ότι τα μέλη του γραφείου του που τον συνοδεύουν δεν προέβλεψαν την υπεραντίδραση της Downing Street στην παρέμβασή του για τα Γλυπτά.

Πληροφορούμαι ότι ο κ. πρωθυπουργός έγινε έξαλλος με την ακύρωση της συνάντησής του με τον ομόλογό του και ότι άκουσαν τα εξ αμάξης οι τρεις υπασπιστές του που τον συνόδευσαν, δηλαδή ο κ. Γιώργος Γεραπετρίτης, ο κ. Τάσος Χατζηβασιλείου και η κυρία Αριστοτελία Πελώνη που θέλει να γίνει και ευρωβουλευτής.

 

Τους καταλογίζει ότι δεν προέβλεψαν τις αντιδράσεις του κ. Σουνάκ βάζοντας στο επίσημο πρόγραμμά του πρώτα τη συνάντηση με τον Πρόεδρο των Εργατικών και επίδοξο πρωθυπουργό κι έπειτα με τον ίδιο τον πρωθυπουργό. Ο κ. Χατζηβασιλείου και η κυρία Τέλη είναι εξοικειωμένοι πάντως με τις εκρήξεις του κ. Μητσοτάκη.

 

Τα εξ αμάξης είχαν ακούσει το καλοκαίρι του 2022 και μετά το φιάσκο της ομιλίας Μητσοτάκη στην Ολομέλεια του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου στο Στρασβούργο μπροστά σε άδεια καθίσματα. Εντάξει, η κυρία Πελώνη (σβήνε) έχει εκπαιδευτεί στις ταπεινώσεις από τη βραχεία θητεία της ως κυβερνητικός εκπρόσωπος. Για τον κ. Χατζηβασιλείου δεν παίρνω κι όρκο.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This