Απαράδεκτη η συμπεριφορά «παλαιμάχων» ευρωβουλευτών στον Κυριάκο

Must Read

Φαίνεται ότι κάποια στελέχη της Ν.Δ., είναι τόσο κακομαθημένα, που νομίζουν ότι ο Κυριάκος τους χρωστάει.

Ο Κυριάκος όμως, δεν χρωστάει σε κανέναν που μιλάει ελληνικά. Ας το συνειδητοποιήσουν πλέον άπαντες.

Η ανταρσία που παρατηρείται τις τελευταίες ημέρες από γαλάζιους «παλαίμαχους» της ευρωβουλής, είναι δείγμα αχαριστίας. Στόχος τους φυσικά είναι να αποτρέψουν τον Κυριάκο από το να θέσει το όριο της τρίτης θητείας στην ευρωβουλή. Πράγμα που σημαίνει ότι αν κάποιος έχει διατελέσει ευρωβουλευτή σε δύο περιόδους, δεν θα έχει το δικαίωμα να διεκδικήσει εκ νέου την ψήφο των Ελλήνων για το ευρωπαϊκό κοινοβούλιο.

Δεν φτάνει που ο κυβερνήτης μας εισάγει μέχρι και την επιστολική ψήφο για να αναπληρώσει τις εκλογικές απώλειες, δεν φτάνει που τεμάχισε την αξιωματική αντιπολίτευση και παίζει μπάλα μόνος του, τι άλλο θέλουν πια να τους κάνει; Να καταργήσει τις εκλογές και να διορίζει απευθείας τους βουλευτές της αρεσκείας του;

Η τελευταία πληροφορία μου πάντως από «σιδηρά κυρία» της παράταξης δείχνει ότι η αφόρητη πίεση που ασκείται στον πρωθυπουργό μας, ενδέχεται να τον οδηγήσει σε ακύρωση της απόφασης του για την επιβολή ορίου δύο θητειών στην Ευρωβουλή.

Μην ψάχνουν και για δουλειά οι άνθρωποι στο κατακαλόκαιρο…

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This