Ο επικείμενος διωγμός του Ζελένσκι από τον Τραμπ, ανησυχεί τον Κυριάκο

Must Read

Μία αδιόρατη ανησυχία πλανάται πάνω από το Μαξίμου. Μία απειλή που αρχίζει να παίρνει σάρκα και οστά, καθώς η εκλογή Τραμπ στην προεδρία των Ηνωμένων Πολιτειών, είναι πλέον ένα υπαρκτό σενάριο.

Πως εμπλέκεται ο Κυριάκος;

Στο Μαξίμου έχουν περιέλθει πληροφορίες οι οποίες έχουν απόλυτη βάση. Σύμφωνα με αυτές τις πληροφορίες, ο τέως πρόεδρος των ΗΠΑ, έχει συγκροτήσει ισχυρή νομική ομάδα και ομάδα τεκμηρίωσης, στην οποία συμμετέχει και Ελληνοαμερικανός ο οποίος είχε γίνει γνωστός από την υπόθεση της υποτιθέμενης ρωσικής εμπλοκής στις αμερικανικές εκλογές.

Αυτές οι δύο ομάδες, λειτουργούν με έναν σκοπό: Να οδηγήσουν τον Ζελένσκι στην αμερικανική δικαιοσύνη.

Ο Τραμπ άλλωστε, είναι εξοργισμένος με τον Ουκρανό πρόεδρο, διότι δεν του είχε δώσει τα στοιχεία που τεκμηρίωναν την εμπλοκή Μπάιντεν σε χρηματισμό από Ουκρανό ολιγάρχη, με αποτέλεσμα να ηττηθεί στις εκλογές.

Τώρα όμως η κατάσταση είναι πολύ πιο περίπλοκη. Οι νομικοί σύμβουλοι του Τραμπ πιστεύουν ότι ο Ζελένσκι μπορεί να αποκαλύψει μία σειρά σκανδάλων αναφορικά με την έναρξη, την παράταση του πολέμου και ειδικά την χρηματική και στρατιωτική βοήθεια που εστάλη αφειδώς στο Κίεβο από την κυβέρνηση Μπάιντεν, όπως και τα ιλιγγιώδη ποσά που δόθηκαν στα ΜΜΕ για να υποστηριχθούν αυτές οι ενέργειες.

Στο επιτελείο του Τραμπ λοιπόν είναι πεπεισμένοι πως εάν «δέσουν» τον Ζελένσκι, τότε αυτός με τη σειρά του θα παρέχει ενοχοποιητικά στοιχεία για ολόκληρη την ηγεσία των Δημοκρατικών και όχι μόνο.

Πως εμπλέκεται ο Κυριάκος;

Υπάρχει διάχυτη η εντύπωση ότι η κυβέρνηση Μπάιντεν «μοιράστηκε την ενοχή της» με συγκεκριμένους ηγέτες που πρωτοστάτησαν στην στρατιωτική στήριξη της Ουκρανίας.

Ο Ελληνοαμερικανός που βρέθηκε πάλι κοντά στον Τραμπ, δεν τρέφει καμιά συμπάθεια για τον Κυριάκο μας… Αυτό όμως είναι άδικο, διότι ο Κυριάκος δεν ενεπλάκη στην περιπέτεια του, σε αντίθεση με συγκεκριμένα φιλοκυβερνητικά  ΜΜΕ που το 2017 έσπευσαν να παρέχουν ενοχοποιητικά στοιχεία στους Δημοκρατικούς, τα οποία όμως αποδείχτηκαν χαλκευμένα…

Το ότι αυτά τα ΜΜΕ στήριξαν λυσσαλέα και συνεχίζουν να στηρίζουν τον Κυριάκο, δεν σημαίνει ότι ο τότε αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης είχε δώσει το πράσινο φως για να ενοχοποιηθεί άδικα ένας συμπατριώτης μας…

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This