Ο Τερίμ στον Παναθηναϊκό: Άλλη μία επιτυχία του Κυριάκου!

Είναι όντως, ο καταλληλότερος!

Must Read

Τις τελευταίες ώρες, κυκλοφορούν άφθονες θεωρίες για την έλευση του κορυφαίου Τούρκου νεοναζί προπονητή στην Ελλάδα. Οι περισσότερες από αυτές ταυτίζουν αυτή την εξέλιξη με την επίσκεψη Ερντογάν στην Αθήνα και την υπογραφή της Διακήρυξης Μητσοτάκη.

Εντάξει, κάποιοι θα μιλήσουν για θεωρίες συνωμοσίας, καθώς θεωρούν ότι το ποδόσφαιρο δεν εμπλέκεται με την πολιτική. Εγώ πιστεύω ότι θέλουν απλά να υποβιβάσουν το μεγαλείο του πρωθυπουργού μας, καθώς διαβάζοντας σχετικό άρθρο σε τουρκικό ΜΜΕ, είμαι βέβαιος ότι η έλευση Τερίμ στην Ελλάδα, είναι άλλη μία επιτυχία του Κυριάκου.

Αντίγραφο λοιπόν από το Turkish Minutes: Στην Ελλάδα ο τούρκος προπονητής που κατηγορείται για μεγάλο σκάνδαλο διαφθοράς!

Ο Τούρκος προπονητής ποδοσφαίρου Φατίχ Τερίμ πρόκειται να ξεκινήσει ένα νέο κεφάλαιο στην καριέρα του καθώς επιβεβαιώνει τη μετακίνησή του στον ελληνικό σύλλογο «Παναθηναϊκός», προκαλώντας σάλο καθώς το όνομά του έχει προκαλέσει πρόσφατα διαμάχες για ένα δόλιο σχέδιο πολλών εκατομμυρίων δολαρίων που περιλαμβάνει ορισμένα τα πιο γνωστά αστέρια του ποδοσφαίρου της χώρας.

Ο Τερίμ χαιρετά α λα γκρίζος λύκος..,

Ο Τερίμ, ο οποίος έχει πλούσια προπονητική ιστορία, συμπεριλαμβανομένων επιτυχημένων χρόνων με την εθνική ομάδα της Τουρκίας και τη Γαλατασαράι, βρέθηκε πρόσφατα στο επίκεντρο ενός οικονομικού σκανδάλου. Το σκάνδαλο, που αναφέρεται ως «Fatih Terim Fund», αφορά καταγγελίες για δόλιο επενδυτικό σχήμα που ενορχηστρώθηκε από τον Seçil Erzan, πρώην διευθυντή υποκαταστήματος της Denizbank Levent.

Ο Ερζάν διαχειριζόταν τις οικονομικές συναλλαγές του Τερίμ και φέρεται να προσέλκυσε επενδυτές, συμπεριλαμβανομένων πρώην αστέρων του ποδοσφαίρου όπως ο Αρντά Τουράν και ο Σελτσούκ Ινάν, με υποσχέσεις για αστρονομικά υψηλές αποδόσεις, έως και 40 τοις εκατό το μήνα, χρησιμοποιώντας τα διαπιστευτήρια του Τερίμ για να εξασφαλίσει την εμπιστοσύνη τους. Ωστόσο, επρόκειτο για καλοστημένη απάτη.

Παρά το σκάνδαλο που πήρε το όνομά του και την εμπλοκή των μελών της οικογένειάς του και των στενών συνεργατών του, ο Terim δεν συμμετείχε στη δίκη που ξεκίνησε στις 20 Νοεμβρίου. Επιπλέον, ούτε ο Terim ούτε ο διευθύνων σύμβουλος της Denizbank Hakan Ateş αναφέρθηκαν στο κατηγορητήριο, παρότι τα ονόματά τους χρησιμοποιείται για τη διευκόλυνση της εικαζόμενης απάτης.

Ενώ ο Ερζάν παραδέχτηκε ότι γνώριζε τον Τερίμ και διαχειριζόταν τις οικονομικές του συναλλαγές, εκείνος αρνήθηκε οποιαδήποτε αδικοπραγία στις συναλλαγές τους. Η αντίδραση του Terim στο σκάνδαλο και οι δηλώσεις του υποδηλώνουν ότι είχε προηγούμενη γνώση των εκτυλισσόμενων γεγονότων. Ωστόσο, φαίνεται να υπάρχει έλλειψη εις βάθος έρευνας για τον ρόλο του παρά τις πολυάριθμες αναφορές στη συμμετοχή τους στις δηλώσεις των θυμάτων.

Η μετακίνηση του Τερίμ στον Παναθηναϊκό, λοιπόν, έρχεται εν μέσω ερωτημάτων σχετικά με την εμπλοκή του στο οικονομικό σκάνδαλο. Μένει να δούμε πώς αυτή η αντιπαράθεση θα επηρεάσει τον νέο του ρόλο στο ελληνικό ποδόσφαιρο.

Η προπονητική καριέρα του Terim σημαδεύτηκε από επιτυχίες, συμπεριλαμβανομένων 16 τίτλων, όπως ένα Κύπελλο UEFA, πολλά πρωταθλήματα Süper Lig και Κύπελλα Τουρκίας. Ωστόσο, η πρόσφατη εμπλοκή του στο οικονομικό σκάνδαλο έχει ρίξει σκιά στην κληρονομιά του.

 

Ο διορισμός του Τερίμ ως προπονητής του Παναθηναϊκού έρχεται σε μια περίοδο που το ελληνικό ποδόσφαιρο στιγματίζεται από καταγγελίες για διαφθορά, επιρροή της μαφίας και στημένους αγώνες.

Η Ελληνική Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία (GFF) βρίσκεται υπό έντονο έλεγχο, με καταγγελίες για διαφθορά και έλλειψη διαφάνειας στις διαδικασίες λήψης αποφάσεων.

Οι στενοί δεσμοί του Τερίμ με στελέχη της τουρκικής κυβέρνησης, συμπεριλαμβανομένου του Προέδρου Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν, οδήγησαν σε εικασίες σχετικά με την πρόσφατη επίσκεψη του τελευταίου στην Ελλάδα και τη διόρθωση των σχέσεων με την Αθήνα και εάν το ενδεχόμενο εγχείρημα του Τερίμ στη χώρα προέκυψε κατά την επίσκεψη του Τούρκου ηγέτη.

Αυτά λοιπόν γράφει η γνωστή τουρκική ιστοσελίδα.

Πλέον, μόνο οι κακόπιστοι δεν πιστεύουν την εμπλοκή του Κυριάκου σε αυτή την μεγάλη επιτυχία του ελληνικού αθλητισμού. Ο Τερίμ ενσαρκώνει στο ακέραιο το όραμα του Κυριάκου για την Ελλάδα…

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This