Μετά την επιστολική ψήφο, έρχεται και η τηλεφωνική!

Ψηφίστε Κυριάκο και κερδίστε!

Must Read

Ο πρωτοπόρος ηγέτης μας, ετοιμάζεται να κάνει άλλη μία παγκόσμια πρωτοτυπία.
Έπειτα από το απίστευτο εφεύρημα με την επιστολική ψήφο, όπου ο Κυρίαρχος Κυριάκος θα καταφέρει να «τσουρνέψει» έδρες από τα μικρότερα κόμματα, απαλλάσσοντας το Ευρωκοινοβούλιο από την μικροκομματική πλέμπα, τώρα ετοιμάζει την χαριστική βολή.

Το επιτελείο του Μεγάρου Μαξίμου που εδρεύει στο περιβόητο υπόγειο του ιδρύματος, σχεδιάζει τον τρόπο με τον οποίο θα μπορέσει να υλοποιηθεί η ιδιοφυής πρόταση για τηλεφωνική ψήφο! Με την προσθήκη μάλιστα δυνατότητα ψήφου με αποστολή SMS!

Γιατί η πρόταση αυτή θεωρείται επαναστατική;

Γιατί απλούστατα, με αυτόν τον τρόπο θα μπορεί η κυβέρνηση να δώσει και κίνητρα στους ψηφοφόρους, ώστε να μειώσει την αποχή. Όπως ακριβώς έκανε με την εξαιρετική ιδέα των 150 € για τους νέους, στις προηγούμενες εκλογές. Τότε που ολόκληρες οικογένειες έσπευδαν στις κάλπες, ώστε ο κανακάρης τους να εισπράξει τα 150 € από τον Κυριάκο! Το αποτέλεσμα ήταν να ανατραπεί η κυριαρχία που μέχρι τότε είχε ο ΣυΡιζΑ στις νεαρές ηλικίες και να επέλθει η αυτοδυναμία.

Η έμπνευση για την τηλεφωνική ψήφο μάλλον προήλθε από την επαναστατική ιδέα του Νίκου Ευαγγελάτου, ο οποίος έχει μετατρέψει την εκπομπή του σε λοταρία, μοιράζοντας ακόμα και το ιλιγγιώδες ποσό των 25.000 €, πάλι μέσω τηλεφώνου ή μηνυμάτων.

Υπό αυτό το πρίσμα λοιπόν, ο ψηφοφόρος θα καλεί σε συγκεκριμένο τετραψήφιο, ανάλογα με το κόμμα που θέλει να επιλέξει. Εάν για παράδειγμα θέλει να ψηφίσει ΣυΡιζΑ, θα καλεί από σταθερό ή κινητό στο 1415, με χρέωση μόλις 3 € ανά συμμετοχή.

Εάν όμως θέλει να ψηφίσει Κυριάκο Μητσοτάκη, θα καλεί π.χ. στο 1400, όπου θα εισπράττει άμεσα το ποσό των 20 €, ενώ θα αποκτά αυτομάτως το δικαίωμα συμμετοχής για την μεγάλη κλήρωση 3000 διορισμών στο Μέγαρο Μαξίμου. Το οποίο ως γνωστόν, έχει περισσότερους μετακλητούς και από τον Λευκό Οίκο.

Με αυτή την απλή μέθοδο, ο Κυριάκος Μητσοτάκης θα κυβερνά μέχρι να σβήσει ο ήλιος. Χωρίς ούτε μία ερπύστρια!

 

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This