Ο «βαρόνος», αρχίζει την επιχείρηση αποδόμησης του Νίκου Δένδια

Must Read

Τον δράκο, όσο και να τον ταΐζεις, δεν χορταίνει.

Το πιθανότερο είναι στο τέλος, να φάει και σένα.

Έτσι λοιπόν, ο δράκος όχι μόνο δεν χόρτασε τρώγοντας δύο υπουργούς στον πρόσφατο ανασχηματισμό, αλλά έβαλε πλώρη για να αποδομήσει το Νίκο Δένδια.

Εξαιρετικά περίεργη εξέλιξη.

Μπορεί ο Μητσοτάκης να νιώθει τελείως άβολα μπροστά στον υπουργό άμυνας, ο οποίος έχει πολλαπλάσια – κυριολεκτικά – δημοφιλία σε όλες τις μετρήσεις, η συγκεκριμένη επίθεση όμως από τον αχόρταγο βαρόνο, δεν είναι έργο Μαξίμου.

Ας μην ξεχνάμε, ότι ο αχόρταγος βαρόνος, εξυπηρετεί ευλαβικά και τα συμφέροντα της Τουρκίας, από την οποία φαίνεται ότι με κάποιον τρόπο ελέγχεται…

Εκτός εάν έχουμε ένα ελάχιστο δείγμα ευγνωμοσύνης προς το πρόσωπό του Κυριάκου Μητσοτάκη, που έκοψε τον ανασχηματισμό στα μέτρα του αχόρταγου βαρόνου…

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This