Έξαλλοι οι ισχυροί υποστηρικτές με τον «εκλεκτό δήμαρχο» του Κυριάκου

Must Read

Ένα αδιανόητο σκηνικό διαδραματίστηκε σε δεξίωση στα βόρεια προάστια.

Νεοεκλεγμένος δήμαρχος ο οποίος χαίρει της απόλυτης εμπιστοσύνης του Κυριάκου Μητσοτάκη, επέδειξε μία συμπεριφορά που μόνον ο ίδιος ο Ηγέτης δικαιούται να έχει.

Στην επίμαχη δεξίωση λοιπόν, βρίσκονταν μεγάλα εφοπλιστικά ονόματα, τα οποία είχαν υποστηρίξει τον συγκεκριμένο δήμαρχο, γνωρίζοντας ότι είναι ο εκλεκτός του Κυβερνήτη μας.

Ξάφνου, εμφανίστηκε ο νεοεκλεγμένος δήμαρχος, με αμφίεση που παρέπεμπε σε «τριήμερο αναψυχής και αναστοχασμού του Κυριάκου». Κάποιοι θα μπορούσαν να την χαρακτηρίσουν «αμφίεση Ταμτάκου».

Καμία σχέση με την βαρύτητα της συγκεκριμένης εκδήλωσης και φυσικά με τα «βαριά ονόματα» που συμμετείχαν…

Ο νεόκοπος δήμαρχος λοιπόν, θεωρώντας πως βρισκόταν σε προεκλογική συγκέντρωση «καφενέ» άρχιζε να προσεγγίζει τα τραπέζια για να χαιρετήσει. Τότε, οι ευεργέτες του δημάρχου, επαναλαμβάνω ότι μιλάμε για πολύ βαριά ονόματα του εφοπλισμού και όχι μόνο, έζησαν μια οδυνηρή έκπληξη: Ενώ έτειναν το χέρι στον «ευεργετημένο» για να τον χαιρετήσουν και να τον συγχαρούν, ο τελευταίος ως άλλος Κυριάκος, αρνήθηκε την χειραψία, επικαλούμενος τον …Κορονοϊό!

Οι ευεργέτες, δεν πίστευαν στα μάτια τους.

Σύμφωνα με τις δικές μου πληροφορίες μάλιστα, η οργή τους έφτασε μέχρι το μέγαρο Μαξίμου, με το οποίο διατηρούν απευθείας γραμμή επικοινωνίας.

Είναι βέβαιο ότι ο πρωθυπουργός θα επιληφθεί του θέματος, διότι η Ελλάδα χωράει μόνον έναν Κυριάκο. Ούτε καν φθηνές απομιμήσεις αυτοδιοικητικού επιπέδου…

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This