Ναυάγησε το σενάριο Βορίδη, στο προσκήνιο πάλι ο Σαμαράς!

Must Read

Σας είχα ενημερώσει ότι το Μαξίμου ετοίμαζε «απόχη» για να μαζέψει τους δυσαρεστημένους ψηφοφόρους της Ν.Δ. στις ευρωεκλογές, ώστε να μην ενισχυθούν τα υπόλοιπα κόμματα εκ δεξιών της.

Οι δημοσκοπήσεις όμως ήταν τραγικές. Ο Μάκης Βορίδης ο οποίος μετρήθηκε, δεν μπορούσε ούτε να αγγίξει το 2%. Το σχέδιο λοιπόν ναυάγησε πρόωρα, αν και ο Κυριάκος είχε φροντίσει να αποστειρώσει τον υπουργό από τα καθήκοντά του, ώστε να ήταν εξασφαλισμένος, εαν αποφάσιζε μόνος του να αυτονομηθεί ερήμην του κυβερνήτη μας. Η ανησυχία αυτή του Μαξίμου, βασίζεται στο γεγονός ότι ο Μάκης Βορίδης διατηρεί διαχρονικές, εξαιρετικά στενές σχέσεις με ολιγάρχη ο οποίος το τελευταίο χρονικό διάστημα πνέει μένεα κατά του πολυχρονεμένου πρωθυπουργού μας.

Το δημοσκοπικό Βατερλώ όμως του Βορίδη, έκανε τον ολιγάρχη να αλλάξει πλάνα.

Άλλωστε, ο δεύτερος μεγάλος του φίλος στην Ν.Δ., ακούει στο όνομα Αντώνης Σαμαράς.

Φαίνεται λοιπόν ότι ο βαρόνος προετοιμάζει το κλίμα για να χρησιμοποιήσει τον Μεσσήνιο πρώην πρωθυπουργό ως «πολιορκητικό κριό» απέναντι στον Κυριάκο.

Πρώτα ήρθαν οι δημοσκοπήσεις που έστρωναν το χαλί για την δημιουργία νέου κόμματος το οποίο θα έπαιρνε με το καλημέρα 15%.

 

«Συμπτωματικά» σήμερα, μία μόλις ημέρα μετά την συγκεκριμένη δημοσκόπηση, ο Αντώνης Σαμαράς με δήλωσή του, γελοιοποίησε κυριολεκτικά τον Κυριάκο.

Πριν από λίγο, στο δελτίο ειδήσεων του καναλιού, συμφερόντων του ολιγάρχη, επί 35 λεπτά υπήρξε συνεχής προβολή του «στρατάρχη Σαμαρά» και των δεκάδων βουλευτών που ακολουθούν την γραμμή του…

Υπάρχουν παράλληλα σύμβουλοι του Σαμαρά που του φουσκώνουν τα μυαλά για ενδεχόμενο εκλογικό θρίαμβο, χωρίς μάλιστα να έχει τα εκατοντάδες εκατομμύρια δάνεια, σε περίπτωση που αυτονομηθεί…

Εάν πάντως η ρήξη φτάσει στο απροχώρητο και ο Σαμαράς αποφασίσει να αναβιώσει την Πολιτική Άνοιξη, θα γελάσει ο κάθε πικραμένος, όπως με διαβεβαίωσε στενός συνεργάτης του Κυριακού, αφήνοντας μάλιστα να εννοηθεί ότι η θέση του βασίζεται σε ατράνταχτα στοιχεία

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This