Πήραν φωτιά τα μυαλά στο Μαξίμου για τα F-35 και τα Τουρκικά F-16

Must Read

Νέο, υπεράνθρωπο project ταλαιπωρεί την επικοινωνιακή ομάδα του Μαξίμου.

Αυτό φυσικά δεν είναι κάτι καινούργιο. Από την ώρα που ο Κυριάκος ανέλαβε την πρωθυπουργία, η καλύτερη επικοινωνιακή ομάδα του πλανήτη, μόνο υπεράνθρωπα projects αναλαμβάνει. Άλλωστε, ο ηγέτης μας δεν είναι «κοινός θνητός» και αυτό το έχουν καταλάβει άπαντες.

Η συγκεκριμένη πρόκληση όμως, είναι μεγάλη. Αυτό, διότι οι γκουρού του Μαξίμου πρέπει να πείσουν το πανελλήνιο ότι η άμεση παράδοση και αναβάθμιση των 120 μαχητικών F 16 της Τουρκίας, με ταυτόχρονη απόκτηση 900 πυραύλων από την Τουρκική πολεμική αεροπορία, είναι υποδεέστερη από την μελλοντική απόκτηση 12 + 8 F – 35, που θα ολοκληρωθεί όταν ο Κυριάκος θα είναι πλέον συνταξιούχος…

Υπό άλλες συνθήκες, πρωθυπουργός που θα έφερνε τέτοιο αποτέλεσμα, θα είχε οδηγηθεί στο ειδικό δικαστήριο με συνοπτικές διαδικασίες. Όχι όμως ο Κυριάκος μας! Αντίθετα, η ομάδα επικοινωνίας του πρωθυπουργού, θα πρέπει να παρουσιάσει την συγκεκριμένη εξέλιξη ως «έπος», εφάμιλλο της πτώσης της Τροίας και της Τριπολιτσάς.

Ετοιμαστείτε λοιπόν για άλλη μία επίδειξη υψηλής επικοινωνιακής στρατηγικής στην λογική της εικονικής πραγματικότητας την οποία δημιουργεί ανελλιπώς το Μαξιμου την πενταετία που διανύσουμε…

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This