Οι τελευταίοι υπερασπιστές του Κυριάκου…

Must Read

Θυμίζουν τους τελευταίους υπερασπιστές του Βερολίνου, οι ηρωικοί βουλευτές που προτάσσουν τα στήθη τους με αναρτήσεις στους προσωπικούς τους λογαριασμούς των μέσων κοινωνικής δικτύωσης, για να προστατέψουν τον Κυριάκο από την επίθεση των «ισχυρών οικονομικών συμφερόντων».

Γνωρίζουν πολύ καλά πως εάν ο Κυριάκος πέσει, η σημαία με το σφυροδρέπανο θα καρφωθεί στο Μέγαρο Μαξίμου, ως άλλο Ράιχσταγκ. Μόνο που αυτή τη φορά, δεν θα είναι κόκκινη, αλλά εμπριμέ. Δεν έχει να κάνει, ακόμα και ο κομμουνισμός εξελίσσεται…

Η ισχυρή συμφωνία που προϋπήρχε μεταξύ του Κυριάκου και των ισχυρών οικονομικών συμφερόντων, κατέρρευσε όπως το σύμφωνο Ρίμπεντροπ – Μολότοφ και ο πόλεμος ξεκίνησε…

Μόνο που στην προκειμένη περίπτωση, οι τελευταίοι υπερασπιστές του Κυριάκου, δεν δέχονται σφαίρες, αλλά οργισμένα τηλεφωνήματα από το «λιμάνι», όπου τους ενημερώνουν ότι ο δρόμος προς τις επόμενες εκλογές θα είναι πραγματικό ναρκοπέδιο, εάν δεν εγκαταλείψουν την ρητορική περί «ισχυρών οικονομικών συμφερόντων»…

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

  1. Όπως κι οι τελευταίοι του Βερολίνου, έτσι και τώρα γύρω από τον εγκληματία ΠΘ μαζεύονται τα αδηφάγα σκυλιά του που τράφηκαν από σάρκες παιδιών στα Τέμπη, που πίνουν εδώ και 5 χρόνια το αίμα του Ελληνικού Λαού μαζί με τα εκατομμύρια ανθελλήνων ψηφοφόρων τους που σε λίγο θα μας λένε ‘Εγώ δεν ήξερα.’

    Καλά λέει ο Κασσελακης. Εκλογές μόνο με διεθνείς παρατηρητές. Ο ΠΘ έχει παραβιάσει το σύνταγμα επανειλημμένα, είναι εξαιρετικά επικίνδυνος άνθρωπος.

    • Καταρχήν να προσέξει η Στεφανία να μην σκίσει το καλσόν της. Μιλάει το κόμμα της βρομιάς ο ΣΎΡΙΖΑ για Διεθνείς παρατηρητές. Το κόμμα που λίγο έλειψε να μας κάνει Ουγκάντα το 2015. Τα καθάρματα του ΣΎΡΙΖΑ που έλεγαν με τον γελοίο Αλέξη Τσίπρα ότι θα βαρέσουν τα νταούλια και τους ζουρνάδες και η Ευρώπη θα φοβηθεί. Και η Ευρώπη τελικά τον έβαλε και υπέγραψε μνημόνιο στα τέσσερα τον σαχλαμάρα Αλέξη Τσίπρα, μαζί με τον υπέρβαρο Πάνο Καμένο. Όλα τα βρόμικα παιχνίδια του ΣΎΡΙΖΑ τα ξέρουμε. Άρχισε με το κάψιμο και την λεηλασία της Αθήνας το 2008, την δολοφονία των τριών εργαζομένων στην ΜΑΡΦΙΝ, τους αγανακτισμένους, τα έκτροπα, το κάψιμο της Ελληνικής σημαίας, την Ελληνική χρεοκοπία. τα οικονομικά μνημόνια. το ξεπούλημα της Δημόσιας περιουσίας για 99 χρόνια, παρά έναν εκατό στους ξένους τοκογλύφους. Μάνδρα, Μάτι, Ραφήνα, Κινέτα με 145 νεκρούς και ούτε μια συγνώμη από τα γουρούνια της αριστεράς. Εκεί που φτύνατε, κατόπιν σκύβατε και γλύφατε λινάτσες της αριστεράς. Να βάλει ο Αμερικανοτραφής Κασελάκης, Διεθνή οικονομικό οίκο στην κομπίνα με τα καράβια με τους αστακούς του. Για να μην του πω που να βάλει τους αστακούς, που λόγο της ιδιαιτερότητας του, θα του αρέσει και με το παραπάνω. Έχει σκληρό κέλυφος ο αστακός Στέφανε. Καραγκιόζηδες του ΣΎΡΙΖΑ.

      • Να τρέχει με 200 και βάλε ο
        Βρομοσυριζα δεν φτανει
        Την υποκρισία το ψέμα του
        Σημερινού κυβερνήτη που
        Κυβερνάει με 156 βολευτες
        Με το41% του 20% ΤΟΥ ΠΛΗΘΥΣΜΟΎ ΑΥΤΆ ΓΙΑ ΝΑ ΞΈΡΟΥΜΕ ΤΙ ΜΑΣ ΓΊΝΕΤΑΙ.

  2. Κρατερέ το ΠΑΣΟΚ έκανε τα Ελληνικά Δημόσια Νοσοκομεία, κέντρα διαφθοράς και βολέματος υμετέρων. Λάδωνες τους γιατρούς για να σε προσέξουν. Αν έκανες το λάθος να τους καταγγείλεις, η μαφία των πράσινων γιατρών σε έβαζε στην μαύρη λίστα. Δεν τα λες καλά. Εγχείρηση και κατόπιν χημειοθεραπεία έκαναν στην Αμερική ο Γεννηματάς με την γυναίκα και την κόρη του. Ούτε οι ίδιοι οι Υπουργοί από το κόμμα της πράσινης ακρίδας δεν εμπιστεύονταν το διαλυμένο Εθνικό Σύστημα Υγείας, που οι ίδιοι έφτιαξαν.

  3. Κάρεν σοβαρά μιλάς τώρα; Ο αείμνηστος Γεννηματάς όπως λες και το σύστημα του ΠΑΣΟΚ, καθιέρωσαν το φακελάκι σαν μέσο συναλλαγής του ασθενούς με τον ιατρό. Επί των ημερών του πράσινου ΕΣΥ, έγιναν οι μεγαλογιατροί που είχαν θέση και σε Δημόσιο Νοσοκομείο το πρωί και το πανάκριβο ιδιωτικό τους ιατρείο το απόγευμα. Ο αείμνηστος Γεννηματάς όπως λες όταν ασθένησε με καρκίνο, προτίμησε το Αμερικανικό σύστημα υγείας, όπως η κόρη του, η Μελίνα, ο Λαλιώτης και όχι το σύστημα υγείας που έφτιαξε ο ίδιος για τους φτωχούς Έλληνες πολίτες. Όχι να βγάζουμε λάδι το κλεφτοπασόκ. Τα ζήσαμε όλοι οι παλαιότεροι τα εγκλήματα του, κύρια στον τομέα της Υγείας. Πανάκριβα πληρώσαμε όλοι οι Έλληνες την εγεχείρηση του σιδερένιου στο Αγγλικό Νοσοκομείο Χέρφιλντ και όχι σε κάποιο νοσοκομείο της Ελλάδας. Για τους ίδιους επιλέγουν τα καλύτερα και στον λαό δίνουν να φάει σκατά.

    • Δεν τα θυμάσαι καλά η είσαι βαθιά νυχτωμενη. Ο Γεννηματάς όπως και γυναίκα του, εδώ εκαναν θεραπεια. Στην Αμερική πήγε για παρηγορητική θεραπεία μετά από πίεση των οικείων του και αφού είχε πεθάνει η σύζυγος του. Δεν είναι όλοι ίδιοι. Ούτε όλοι οι γιατροί ούτε όλοι οι ταξιτζήδες π.χ. Η γενίκευση είναι φασισμός. Το ΕΣΥ και το ΑΣΕΠ του Πεπονη έχουν πολεμηθεί από όλα τα κομματικά ντόμπερμαν με την αρωγή γνωστών συμφερόντων πολιτικών, δημοσιογράφων, ολιγαρχων κλπ

  4. Το σύστημα που κρύβεται πίσω από την κυβέρνηση φαίνεται ότι αρχίζει να χάνει έδαφος!!!!¿Η μαριονέτα που έχουν βάλει σαν πρωθυπουργό δεν τού κάνει πλέον!!!! Τουλάχιστον ας δικάσουν αυτοί και το 41% που τούς ψήφισε αυτούς τους εκ@ματιες για την δολοφονία τω αθώων ανθρώπων!!!!

    • Μόνο που η επόμενη μαριονέτα του συστήματος και της Αμερικής που θα μας φορέσουν σαν στενό κορσέ, θα είναι είτε χωνί, είτε γιδοβοσκός. Αυτή η χώρα είναι καταδικασμένη, όποιον και να επιλέξουν να την κυβερνήσει, οι εγχώριοι και ξένοι νταβατζήδες.

      • Στο χέρι μας να επιλέξουμε τον καλύτερο !!!! Τουλάχιστον δεν θα είναι εγκληματίες , αλαζόνες !!! Διέλυσαν το ΕΣΥ που με τόσο κόπο είχε φτιάξει ο αείμνηστος Γεννηματάς!!! Όποιος έχει χρήμα μπορεί να ζήσει εάν χρειαστεί νοσοκομείο όποιος δεν έχει τόν περιμένει ο βαρκάρης του Αχέροντα να τον πάει ατα!!¡Αυτό δεν το έχει κάνει καμία κυβέρνηση σε αυτή την χώρα!!!

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This