Η Τζέιν Φόντα νίκησε την αϋπνία, βάζοντας στην πίπα της λίγη… μαριχουάνα!

Must Read

Η 82χρονη ηθοποιός και ακτιβίστρια Τζέιν Φόντα αποκάλυψε ότι, αντί να παίρνει ηρεμιστικά χάπια, προτιμά τις πιο φυτικές εναλλακτικές θεραπείες, λέγοντας ότι το τελευταίο διάστημα χρησιμοποιεί προϊόντα με βάση την κάνναβη, συμπεριλαμβανομένης και μιας… πίπας που τη βοηθά να καταπολεμά τις αϋπνίες.

«Χρησιμοποιώ μια πίπα που δείχνει πόσες δόσεις παίρνεις και η οποία είναι καλύτερη από τα ηρεμιστικά. Δεν ήμουν ποτέ μεγάλη φαν της μαριχουάνας, για να πω την αλήθεια. Υποφέρω, ωστόσο, από οστεοαρθρίτιδα, επομένως, ό,τι ανακουφίζει από τον πόνο και τη φλεγμονή, είναι καλό», ανέφερε.

Η Φόντα, η οποία ζει στην Καλιφόρνια, όπου είναι νόμιμη η χρήση μαριχουάνας, είχε αποκαλύψει το 2015 ότι συνέχιζε να καπνίζει χόρτο «μια φορά στο τόσο», αλλά δεν συνηθίζει να βλέπει ταινίες υπό την επήρεια κάνναβης, γιατί εμποδίζει την κρίση της.

Προσφάτως έγινε πρέσβειρα εταιρίας προϊόντων φυτικής κάνναβης, η οποία, μεταξύ άλλων, διαθέτει και ευρεία γκάμα από πίπες. Η πίπα στην οποία αναφέρεται είναι ειδικά σχεδιασμένη για προβλήματα ύπνου, καθώς έχει δοσομετρητή που εκλύει 2,25 mg κάνναβη ανά ρουφηξιά και βοηθά τον οργανισμό να χαλαρώσει.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This