Χυδαία επίθεση της Ιωάννας Κουσκούση στον Τανιμανίδη: «Το σαυροειδές, μπουνιά που θέλει»

Must Read

Η Ιωάννα Κουσκούση που δηλώνει παρουσιάστρια, έχει καταφέρει να μπει στη δημοσιότητα για τα καλά, με τακτική «η καλύτερη διαφήμιση είναι η δυσφήμηση», κι έτσι η ίδια προσπαθεί με κάθε τρόπο να δίνει τροφή για σχόλια και να δημιουργεί σκηνικά αντίδρασης όπου σταθεί κι όπου βρεθεί.

Αφού τσακώθηκε ουρλιάζοντας με τους αστυνομικούς στην παραλία Θεσσαλονίκης, άλλη τσίριζε για το πρόστιμο που της έκοψαν επειδή δεν είχε περάσει ΚΤΕΟ το όχημα της, τσακώνεται με υπάλληλους καταστημάτων, γενικά κάνει ότι περνά από το χέρι της να τραβήξει τα φώτα επάνω της.

Ιωάννα Κουσκούση

Η Ιωάννα Κουσκούση, κυκλοφορεί παντού με ανοιχτή κάμερα κάνοντας live στο Instagram και καταγράφει όπου και όποιον θέλει, όπως πρόσφατα χρειάστηκε να βρεθεί σε δικαστικό κτήριο όπου αστυνομικοί της ζήτησαν να κλείσει την κάμερα κι εκείνη απάντησε «ό,τι θέλω κάνω με το κινητό μου».

«Θύματά» της, όσοι υπακούν στα μέτρα για την προστασία κατά του κορωνοϊού, καθώς όπως λέει η ίδια όλα αυτά είναι προϊόν μασονίας , αντίχριστων που θέλουν να μας εμφυτεύσουν τσιπ και να μας κάψουν με το ραδιενεργό 5G κ.α παρόμοια «μαργαριτάρια». Η υστερική φωνή της έχει ήδη γίνει viral στο TikTok πάντως, κάτι που την ικανοποιεί ιδιαίτερα όπως φαίνεται, αφού τα κάνει repost στο προφίλ της με περηφάνια. 

Στο στόχαστρό της αυτή τη φορά, βρέθηκε ο Σάκης Τανιμανίδης, που όπως έγινε γνωστό πριν λίγο διάστημα έδωσε εθελοντικά πλάσμα, για να βοηθήσει ασθενείς με βαριά συμπτώματα που θα δεχτούν τη θεραπεία αντισωμάτων. 

«Εδώ βλέπετε τον πουλημένο Τανιμανίδη , το σαυροειδές που προσπαθεί να πείσει τον κόσμο να δώσει πλάσμα. Και στο πιάτο πλέον θα το δίνουμε σε αυτούς που θέλουν το DNA μας. ΡΕ ΜΠΟΥΝΙΑ ΠΟΥ ΘΕΛΕΙ», έγραψε σε InstaStory στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram.

Και μπορεί όλα αυτά να μην αγγίζουν τον Τανιμανίδη ή οποιονδήποτε από αυτούς που έχει βάλει στο στόχαστρο η Θεσσαλονικιά που αναζητεί απεγνωσμένα προβολή, ωστόσο οφείλουμε να ομολογήσουμε ότι γίνεται ιδιαίτερα επιθετική σε κοινωνικές συναναστροφές και σε δημόσιους χώρους.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This