Η Ιωάννα Κουσκούση εξηγεί για ποιον λόγο έσκισε τις κλήσεις για την απαγόρευση κυκλοφορίας (video)

Must Read

Το βίντεο με την Θεσσαλονικιά ραδιοφωνική παραγωγό Ιωάννα Κουσκούση, να επιτίθεται φραστικά σε αστυνομικούς και να σκίσει τις κλήσεις τους για την απαγόρευση κυκλοφορίας, έκανε τον γύρο του ελληνικού διαδικτύου. 

https://vimeo.com/402903628

Η Ιωάννα έγινε γνωστή στο ευρύ κοινό όταν σε μια από τις επισκέψεις του Αλέξη Τσίπρα στην Θεσσαλονίκη, ζήτησε να βγάλουν μια φωτογραφία σέλφι, όμως εκείνη κατέγραφε την στιγμή σε βίντεο, με την αμηχανία του αρχηγού του ΣΥΡΙΖΑ να γίνεται viral.Eπιπλέον η Ιωάννα είχε συμμετάσχει στο γνωστό ριάλιτι μόδας «Shopping Star» με την Βίκυ Καγιά.

https://www.youtube.com/watch?time_continue=1&v=NfjWeAnF-MU

Η ραδιοφωνική παραγωγός και τηλεπαρουσιάστρια μίλησε στο protothema.gr και ισχυρίζεται ότι έστειλε κανονικά το μήνυμα στο 13033 πριν ξεκινήσει από το σπίτι της με προορισμό την παραλία της Θεσσαλονίκης. Ως λόγο μετακίνησης επέλεξε «άθληση» και μαζί της ήταν ο γιος της. Όπως λέει η ίδια «στην αρχή της βόλτας μας, κάναμε μια πρώτη στάση στην εκκλησία για να ανάψουμε ένα κεράκι και μετά συνεχίσαμε με προορισμό την παραλία, εκείνος με το πατίνι του και εγώ με τα πόδια».

Φτάνοντας στον Λευκό Πύργο διαπίστωσε ότι είχαν τοποθετηθεί κιγκλιδώματα που εμπόδιζαν τον κόσμο να βγει στην παραλία. Αντέδρασε φωνάζοντας ότι «δεν θα με κλείσετε εσείς σπίτι με αυτή τη φάρσα που εξελίσσεται» και πως «θέλετε να μας βάλουν τσιπάκι αλλά εγώ δεν θα το δεχθώ» κλπ.

Κάποια στιγμή έφτασε σε ένα σημείο όπου βρισκόταν μπλόκο της αστυνομίας, επί της παραλίας. Οι αστυνομικοί την ενημέρωσαν ότι δεν επιτρέπεται η διέλευση και προχώρησαν στον έλεγχο των στοιχείων της. Επιπλέον, την ρώτησαν εάν έχει στείλει μήνυμα στο 13033 ή αν διαθέτει συμπληρωμένη την απαραίτητη φόρμα.

Σύμφωνα με τους ισχυρισμούς της, το sms το είχε αποσταλεί κανονικά και ο λόγος της μετακίνησης της αφορούσε σε «άθληση», κάτι που φαίνεται να ισχύει από το screen shot που έχει στη διάθεση της και το οποίο δημοσιεύει το protothema.gr. Ωστόσο η παραγωγός υποστηρίζει ότι οι αστυνομικοί επέμεναν να την γράψουν για παράβαση που αφορά στην παρουσία της στην παραλία δυνάμει της απόφασης της Γενικής Γραμματείας Πολιτικής Προστασίας.

Η ίδια εξηγεί: «άρχισα να φωνάζω και τότε εκείνοι άρχισαν να με απειλούν, ότι θα με πάνε στο Τμήμα. Μου πήραν την ταυτότητα ενώ εγώ έσκισα και τις τρεις κλήσεις γιατί με έγραψαν για λάθος λόγο. Το μήνυμα το είχα στείλει κανονικά».

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Διαβάζονται τώρα

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

MasterChef: Ακόμα δεν γύρισε και τον έβγαλαν υποψήφιο προς αποχώρηση

Η Τάνια λόγω του προβλήματος υγείας που αντιμετωπίζει, αποχώρησε από το MasterChef, οικειοθελώς. Έτσι λοιπόν η παραγωγή του reality...

More Articles Like This