Γυναίκα αντιδρά στα μέτρα κατά του κορωνοϊού και τα «χώνει» στους αστυνομικούς (video)

Must Read

Τον μπελά τους βρήκαν χθες οι αστυνομικοί που επιτηρούσαν στην Νέα Παραλία της Θεσσαλονίκης, στην οποία μπήκε «λουκέτο» μετά τις άσκοπες βόλτες κάποιων πολιτών.

Μια γυναίκα, διαφωνώντας με τα μέτρα, άρχισε να φωνάζει και να βρίζει μπροστά στους αστυνομικούς και τις τηλεοπτικές κάμερες, ενώ δίπλα ήταν ο γιος της με ένα πατίνι. «Θα κάνω ότι θέλω, ο σύστημά σας, κοιμισμένοι όλοι», είπε και μάλιστα, αποκάλεσε «κότες» όσους ακολουθούν τις οδηγίες και μένουν σπίτι.

Σύμφωνα με το protothema.gr η συγκεκριμένη είναι ραδιοφωνική παραγωγός της Θεσσαλονίκης και βγήκε για άσκηση, χωρίς χαρτί ή SMS στο 13033. Δέχτηκε κλήση, την οποία έσκισε όπως είπε η ίδια: «Έσκισα το χαρτί τρεις φορές μπροστά τους και τότε μου ζήτησαν να τους ακολουθήσω στο Τμήμα μπροστά στο γιο μου, ο οποίος πανικοβλήθηκε».

https://vimeo.com/402903628

 

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This