«Just the 2 of Us»: Η Άντζελα Δημητρίου υποψήφια coach του Μάριου Πρίαμου (video)

Must Read

Η Άσπα Τσίνα έφυγε, η Άντζελα Δημητρίου έρχεται; Μετά την ανακοίνωση της οικειοθελούς αποχώρησης της Άσπας Τσίνα από το «J2US» για λόγους υγείας, οι ιθύνοντες του show βρίσκονται σε συζητήσεις με τη «Λαίδη» του ελληνικού πενταγράμμου προκειμένου να καλύψει το κενό της ως coach του Μάριου Πρίαμου.

Σε περίπτωση τώρα που η διάσημη τραγουδίστρια δεν συμφωνήσει, τότε υπάρχει η σκέψη να επιστρέψει η Χρύσπα ως η μοναδική γυναίκα coach που έχει αποχωρήσει μέχρι στιγμής από το παιχνίδι, αναλαμβάνοντας εκείνη, μετά τον Γιάννη Δρυμωνάκο, και τον Μάριο Πρίαμο.

Να θυμίσουμε ότι η Άντζελα είχε αποδεχτεί επίσημη πρόταση πριν από μήνες για μια θέση στην κριτική επιτροπή του «J2US», αλλά κάτι τέτοιο δεν συνέβη τελικά. «Δεν έχω κανένα πρόβλημα με όποια έρθει για να είναι coach μου» τόνισε χαρακτηριστικά από την πλευρά του ο Μάριος Πρίαμος στην εκπομπή «Έλα, χαμογέλα».

Στο μεταξύ, στο «J2US» του Σαββάτου αποχώρησαν η αθλητικογράφος Χριστίνα Βραχάλη και ο Γιώργος Λιβάνης, ενώ η Άσπα, η οποία έχει αποκαλύψει δημόσια ότι παλεύει με σοβαρή ασθένεια, εμφανίστηκε καταβεβλημένη. «Είμαι πάρα πολύ κουρασμένη σωματικά, τώρα είμαι πτώμα. Είναι πάρα πολλές οι ώρες και εγώ σωματικά κάποια πράγματα από ένα σημείο και μετά δεν μπορώ να τα στηρίξω, όχι γιατί δεν θέλω, αλλά αδυνατώ. Κάποια στιγμή τα πράγματα οδηγούνται σε ένα σημείο που δεν υπάρχει λόγος να τα τεντώσουμε κι άλλο» δήλωσε η ίδια στην κάμερα του Open.

https://www.youtube.com/watch?time_continue=180&v=YBATEiMAVrE&feature=emb_title

Δείτε επίσης: Η Δέσποινα Τσολάκη αποκαλύπτει τα μυστικά της διαχρονικής ομορφιάς της

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This