Η χρυσή κληρονόμος Κατρίνα Τσάνταλη γιόρτασε τα γενέθλιά της στην αγκαλιά του συντρόφου της και μουσικού Ανδρέα Βούλγαρη

Must Read

Στα καλύτερά της είναι η Κατρίνα Τσάνταλη. Η συγγραφέας και γόνος της επιχειρηματικής οικογένειας γιόρτασε τα γενέθλιά της, χωμένη στη αγκαλιά του συντρόφου της και μέλους του συγκροτήματος Alcatrash Ανδρέα Βούλγαρη!

Ο μουσικός μαζί με τη Βάλια Χατζηθεοδώρου, την Εβελυν Καζαντζόγλου αλλά και τον Νικο Μουτσινά (ευθύνεται και για το ειδύλλιο, μια και το ζευγάρι γνωρίστηκε μέσω του παρουσιαστή της εκπομπής «Καλό μεσημεράκι») ετοίμασαν ένα μικρό πάρτι προς τιμήν της Κατρίνας, με τη συγγραφέα να σβήνει πανευτυχής τα κεράκια της τούρτας! Ήταν, μάλιστα, τέτοια η χαρά του συντρόφου της, που έσπευσε να ανεβάσει στο Ιnstagram και τα φωτογραφικά ντοκουμέντα της αγάπης τους.

Άλλωστε, οι δυο τους δεν χρειάζεται να παίζουν το κρυφτό με τους παπαράτσι και από τη στιγμή που έγινε γνωστό το love story τους, φροντίζουν (όπως στην περίπτωση των γενεθλίων) να γνωστοποιούν στιγμές από την κοινή τους ζωή, χωρίς να δίνουν λογαριασμό σε κανέναν, όπως είχε γίνει τον χειμώνα όταν φωτογράφοι τους είχαν τσακώσει σε εμπορικό κέντρο των βορείων προαστίων.

Οι δυο τους, μάλιστα, την περίοδο της καραντίνας, εν μέσω της πανδημίας, έμειναν μαζί στο σπίτι της χρυσής κληρονόμου της γνωστής οικογένειας των οινοποιών. Να θυμίσουμε ότι πριν από λίγα χρόνια η Κατρίνα Τσάνταλη είχε στρέψει πάνω της τα φώτα της δημοσιότητας, όταν μίλησε ανοιχτά για το πρόβλημα της υγείας της, αποκαλύπτοντας ότι θα έχανε την όρασή της!

Δείτε επίσης: Τα καρφιά του Γιώργου Πολυχρονίου για την Ελένη Μενεγάκη και την Κατερίνα Καινούργιου (video)

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This