5-7-2020

Ντόρα Μακρυγιάννη: «Νιώθω σαν να έχει σκιστεί η καρδιά μου» (video)

Οι απώλειες είναι πάντα δύσκολα διαχειρίσιμες στην ζωή, ενώ χρειάζεται χρόνος μέχρι κάποιος να αρχίσει να εξοικειώνεται με το γεγονός ότι δεν θα συναντήσει ξανά τους αγαπημένους του. Ο πόνος που αισθανόμαστε όταν χάνουμε από την καθημερινότητά μας το κατοικίδιο που φροντίζαμε μας κρατούσε χρόνια συντροφιά, είναι κι αυτός δυνατός και αφοπλιστικός.

Η Ντόρα Μακρυγιάννη, πρωταγωνίστρια της σειράς του ΑΝΤ1 «Γυναίκα χωρίς όνομα», με βαθιά λύπη ανακοίνωσε στον λογαριασμό της στο Instagram ότι το αγαπημένο της σκυλάκι πέθανε πριν προλάβει να του δώσει λίγη φροντίδα παραπάνω, εφόσον η ίδια μένει πλέον στην Αθήνα:

«Καλό ταξίδι Τσαρλάκο μου. Νιώθω σαν να έχει σκιστεί η καρδιά μου. Θυμάμαι ακόμα την πρώτη μέρα που σε γνώρισα. Θυμάμαι τα πάντα. Σε αγαπώ τόσο πολύ. Θα σε αγαπάω για πάντα. Σε ευχαριστώ για όλα, για όλα όσα με έκανες να αισθανθώ, για όλα όσα με κάνεις να αισθάνομαι ακόμα. Συγγνώμη αν μπορούσα να σου δώσω περισσότερα και δεν τα κατάφερα. Συγγνώμη αν κάποιες φορές σε έκανα να αισθανθείς μονός σου ,σε αγαπούσα και θα σε αγαπάω όσο το άπειρο. Σε τράβηξα πριν μια βδομάδα αυτό το βιντεάκι, το διαισθανόμουν ότι γέρασες κάπως απότομα, ανυπομονούσα να κατέβω το τριήμερο να σε πάω να σε περιποιηθούν και να πάμε και στο γιατρό. Δεν πρόλαβα. Ήθελα να σε χορτάσω κι άλλο. Έφυγες. Τώρα είσαι και εσύ σε κάποιο αστέρι εκεί πάνω στον ουρανό. Αυτά τα γλυκά ματάκια που με κοιτάνε, πάντα μέσα μου θα τα έχω. Αντίο παραπονιάρη, ζηλιάρη και χαδιάρη μου», έγραψε η ηθοποιός.

View this post on Instagram

Καλό ταξίδι Τσαρλάκο μου . Νιώθω σαν να έχει σκιστεί η καρδιά μου . Θυμάμαι ακόμα την πρώτη μέρα που σε γνώρισα. Θυμάμαι τα πάντα.Σε αγαπώ τόσο πολύ.Θα σε αγαπαω για πάντα .Σε ευχαριστώ για όλα ,για ολα όσα με έκανες να αισθανθώ ,για όλα όσα με κανεις να αισθάνομαι ακόμα.Συγγνωμη αν μπορούσα να σου δώσω περισσότερα και δεν τα κατάφερα .Συγγωμη αν κάποιες φορές σε έκανα να αισθανθείς μόνος σου,σε αγαπούσα και θα σε αγαπαω όσο το άπειρο. Σε τράβηξα πριν μια βδομάδα αυτό το βιντεάκι,το διαισθανομουν ότι γερασες κάπως απότομα ,ανυπομονουσα να κατέβω το τριήμερο να σε πάω να σε περιποιηθούν και να πάμε και στο γιατρό .Δεν πρόλαβα . Ηθελα να σε χορτάσω κι άλλο. Έφυγες. Τώρα είσαι και εσυ σε κάποιο αστέρι εκεί πάνω στον ουρανό .Αυτα τα γλυκά ματάκια που με κοιτάνε ,πάντα μέσα μου θα τα έχω. Αντίο παραπονιαρη,ζηλιάρη και χαδιάρη μου . ♾ #youaremyfirstlove

A post shared by Dora Makrygianni (@dora_makrygianni) on

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Ελένη Παπαδοπούλου
Ελένη Παπαδοπούλου
Σάββας Καλεντερίδης
Σάββας Καλεντερίδης

ΔΗΜΟΦΙΛΗ