Ντόρα Μακρυγιάννη: «Νιώθω σαν να έχει σκιστεί η καρδιά μου» (video)

Must Read

Οι απώλειες είναι πάντα δύσκολα διαχειρίσιμες στην ζωή, ενώ χρειάζεται χρόνος μέχρι κάποιος να αρχίσει να εξοικειώνεται με το γεγονός ότι δεν θα συναντήσει ξανά τους αγαπημένους του. Ο πόνος που αισθανόμαστε όταν χάνουμε από την καθημερινότητά μας το κατοικίδιο που φροντίζαμε μας κρατούσε χρόνια συντροφιά, είναι κι αυτός δυνατός και αφοπλιστικός.

Η Ντόρα Μακρυγιάννη, πρωταγωνίστρια της σειράς του ΑΝΤ1 «Γυναίκα χωρίς όνομα», με βαθιά λύπη ανακοίνωσε στον λογαριασμό της στο Instagram ότι το αγαπημένο της σκυλάκι πέθανε πριν προλάβει να του δώσει λίγη φροντίδα παραπάνω, εφόσον η ίδια μένει πλέον στην Αθήνα:

«Καλό ταξίδι Τσαρλάκο μου. Νιώθω σαν να έχει σκιστεί η καρδιά μου. Θυμάμαι ακόμα την πρώτη μέρα που σε γνώρισα. Θυμάμαι τα πάντα. Σε αγαπώ τόσο πολύ. Θα σε αγαπάω για πάντα. Σε ευχαριστώ για όλα, για όλα όσα με έκανες να αισθανθώ, για όλα όσα με κάνεις να αισθάνομαι ακόμα. Συγγνώμη αν μπορούσα να σου δώσω περισσότερα και δεν τα κατάφερα. Συγγνώμη αν κάποιες φορές σε έκανα να αισθανθείς μονός σου ,σε αγαπούσα και θα σε αγαπάω όσο το άπειρο. Σε τράβηξα πριν μια βδομάδα αυτό το βιντεάκι, το διαισθανόμουν ότι γέρασες κάπως απότομα, ανυπομονούσα να κατέβω το τριήμερο να σε πάω να σε περιποιηθούν και να πάμε και στο γιατρό. Δεν πρόλαβα. Ήθελα να σε χορτάσω κι άλλο. Έφυγες. Τώρα είσαι και εσύ σε κάποιο αστέρι εκεί πάνω στον ουρανό. Αυτά τα γλυκά ματάκια που με κοιτάνε, πάντα μέσα μου θα τα έχω. Αντίο παραπονιάρη, ζηλιάρη και χαδιάρη μου», έγραψε η ηθοποιός.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This