Τα ζώδια σήμερα Κυριακή 31 Μαΐου

Must Read

ΚΡΙΟΣ: Πείτε «ναι» σε αυτούς που είναι πάντα δίπλα σας και σας στηρίζουν ακόμα και στα πιο δύσκολα, και όχι σε όσους βρίσκονται κοντά σας μόνο όταν πρόκειται να αποκομίσουν κάτι από εσάς. Το μόνο που πρέπει να φροντίσετε είναι αυτά που θα λέτε να είναι κατανοητά, και όχι να βασίζονται σε ασάφειες και αοριστολογίες, καθώς, όσο και να θέλουν οι άλλοι να μαντέψουν τι εννοείται, δεν θα είναι εύκολο. Αν και έχετε καταφέρει να ξεπεράσετε δυσκολίες και προβλήματα που σας είχαν καταβάλει, η κούραση κάποιες στιγμές θα σας εξουθενώνει.

ΤΑΥΡΟΣ: Στις τυχόν καθυστερήσεις που θα υπάρξουν δεν θα πρέπει να αναστατωθείτε. Ξεπεράστε τα διλήμματα που σας ταλανίζουν καιρό για να καταλήξετε κάπου. Οι αποφάσεις και οι πρωτοβουλίες που αποσκοπούν σε λύσεις ή στην ανανέωση του ερωτικού σας σκηνικού θα φέρουν βελτίωση εκεί που πραγματικά το χρειάζεστε. Διατηρήστε ενεργό τον ανταγωνισμό σας με το άλλο φύλο, σε λογικά πλαίσια πάντα, κουβεντιάστε με τον σύντροφό σας και πάρτε αποφάσεις από κοινού. Το μέλλον μπορεί να σας τρομάζει, αλλά ήρθε η ώρα των μελετημένων κινήσεων και των λύσεων των εσωτερικών σας προβλημάτων.

ΔΙΔΥΜΟΙ: Ο φόβος της απόρριψης και η κρίση ανασφάλειας δεν θα σας χρειαστούν, γι’ αυτό αν κάνουν την εμφάνισή τους, φροντίστε να τα καταπολεμήσετε. Το μέλλον σας προδιαγράφεται φωτεινό και λαμπρό, με νέες προοπτικές στα συναισθηματικά σας. Η ερωτική σας ζωή ανανεώνεται, οπότε αξιοποιήστε τις καλές στιγμές και μη βιαστείτε να κάνετε απαισιόδοξες σκέψεις γι’ αυτόν τον τομέα. Αποκαταστήστε τις ζημιές, γιατί, ακόμα και αν τα πράγματα δεν θα είναι τόσο ήρεμα, σίγουρα θα σας δοθούν περισσότερες ευκαιρίες να συνεννοηθείτε και να έχετε μια καλύτερη λύση στα ερωτικά σας προβλήματα.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Φροντίστε να είστε περισσότερο αποδοτικοί, αποφασιστικοί και λιγότερο εκνευρισμένοι. Οι αντιξοότητες δεν θα λείψουν, αλλά σε γενικότερο πλαίσιο θα τα καταφέρετε καλά τη στιγμή που θα το χρειάζεστε. Διατηρήστε κάποιες ισορροπίες τόσο εξωτερικά όσο και εσωτερικά, κάτι που το χρειάζεστε γενικότερα στη ζωή σας. Το σεξαπίλ σας θα είναι τονωμένο, ενώ θα είστε και αρκετά ευρηματικοί, τη στιγμή που κάτι τέτοιο θα κρίνεται απαραίτητο για να κατακτήσετε τον άνθρωπο που θέλετε, για να πείσετε τον σύντροφό σας γι’ αυτά που θέλετε ή για να αξιοποιήσετε μια καινούργια γνωριμία.

ΛΕΩΝ: Κάντε αλλαγές που θα ανεβάσουν την ψυχολογία σας και θα προσθέσουν πόντους στη γοητεία σας, εκπλήσσοντας τους πάντες. Θα συμπιεστούν τα οικονομικά σας και τώρα θα πρέπει να μεθοδεύσετε τις προσπάθειές σας, ώστε να εξελιχθεί η καριέρα σας και να έχετε τα μέγιστα οφέλη τόσο σε ποιότητα δουλειάς όσο και σε ύψος αμοιβών. Η αναστάτωση και ο εκνευρισμός θα είναι τα βασικά σας χαρακτηριστικά και θα υπάρξουν αρκετές καθυστερήσεις, λάθη και παρανοήσεις τόσο στον επαγγελματικό σας τομέα όσο και στον προσωπικό.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Η κοινωνική σας ζωή θα διατηρείται ακμαία και θα σας ωθήσει να διακρίνετε ποια άτομα σάς ενδιαφέρουν πραγματικά και ποια σάς αφήνουν παγερά αδιάφορους. Γνωρίζετε καλά τις δυνατότητές σας στον τομέα των σχέσεων και αναγνωρίζετε πως οι ικανότητές σας, αν δεν πλαισιώνονται από το σωστό περιβάλλον, χάνονται και γι’ αυτό οι γνωριμίες που θέλετε να κάνετε θα σας βοηθήσουν αργότερα στους στόχους σας. Τα σκαμπανεβάσματα στη διάθεσή σας και τη συμπεριφορά σας θα σας κάνουν να μην είστε ιδιαίτερα συντροφικοί, αλλά σίγουρα θα είστε ενδιαφέροντες, ειλικρινείς και σέξι.

ΖΥΓΟΣ: Η χαλάρωση, η ξεκούραση και η ψυχραιμία θα είναι τα καλύτερα αντίδοτα για τη νευρικότητα και το στρες που θα έχετε. Δείξτε ότι είστε διαφορετικοί και επικοινωνήστε περισσότερο, γιατί έτσι κι αλλιώς αρέσετε πολύ. Δεν χρειάζεται να κλειστείτε στο καβούκι σας, αφού έτσι κι αλλιώς θα βρείτε πολλούς τρόπους να περάσει το δικό σας. Χρησιμοποιήστε με τόλμη κάθε μέσο που θα καλυτερεύσει τη συναισθηματική σας ζωή. Αγωνιώντας δεν γίνεται τίποτα και το μόνο που χρειάζεται να κάνετε είναι να χαλαρώσετε και να μην κολλάτε σε σκέψεις ή να ζητάτε ανταλλάγματα.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Καθοριστικό ρόλο θα παίξουν οι κινήσεις που θα κάνετε, όπως και οι πρωτοβουλίες ή η νέα τακτική που θα ακολουθήσετε, προκειμένου να πετύχετε τους στόχους σας. Οργανωθείτε για να μπορέσετε να επιλέξετε σωστά ανάμεσα στα οικονομικά οφέλη που θα έχετε και σε κάποιες θυσίες που θα χρειαστεί να κάνετε στην προσωπική σας ζωή. Να είστε γρήγοροι, αποφασιστικοί και δυναμικοί, ώστε να φαίνεστε συνεργάσιμοι στους συνεργάτες σας. Δεν γίνεται να καταπιαστείτε με καυτά θέματα, εάν δεν υπάρχει εμπιστοσύνη ή πηγάζει από μέσα σας ο φόβος ότι κάποιες συζητήσεις σας θα προκαλέσουν αναστάτωση.

ΤΟΞΟΤΗΣ: Εντείνετε τις προσπάθειές σας όσον αφορά εκείνα που έχουν μέλλον, επενδύοντας μακροπρόθεσμα στην εργασία σας. Θα βρεθείτε στο μεταίχμιο ή σε μια περίεργη περίοδο, όπου θα τεθούν οι βάσεις για μια επιτυχημένη ή αποτυχημένη πορεία στο μέλλον. Επειδή -όπως φαίνεται- κάποιες φορές χάσατε τις εξελίξεις, μάθετε από τα λάθη σας και αποφύγετε τα πείσματα. Οσο δύσκολη και αν είναι η εβδομάδα, θα έχετε όλες τις ευκαιρίες να δημιουργήσετε νέες βάσεις σε στέρεο έδαφος. Φροντίστε να μην παρασυρθείτε και κοιτάξτε να αναβαθμίσετε τη θέση σας με δίκαιο τρόπο και όχι με τεχνάσματα.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Οι διάφορες καθυστερήσεις και οι περίεργες προϋποθέσεις που υπήρχαν στην ερωτική σας ζωή σάς κούρασαν αρκετά. Βάλτε ένα τέλος σε αυτά για να μπορέσετε να προχωρήσετε στο μέλλον και όποιος θέλει ας ακολουθήσει. Η αποφασιστικότητα και οι πρωτοβουλίες που θα πάρετε θα κάνουν το θαύμα τους και θα παρακινήσουν και κάποιους τρίτους από το περιβάλλον σας να πάρουν θέση και να πάψουν να γκρινιάζουν. Ισως χρειαστεί να εκφράσετε ορισμένα διλήμματα που σας στενοχωρούν, τα οποία πηγάζουν από την ανάγκη σας να μην πληγώσετε κανέναν.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Είναι σημαντικότερο να αρχίσετε να δίνετε χωρίς να περιμένετε οπωσδήποτε ανταπόδοση. Οσοι είστε δεσμευμένοι απομακρύνετε από τη σχέση σας αιτίες που προκαλούν ανισότητες και οτιδήποτε παρεισφρέει ύπουλα και φέρνει καταστροφικά αποτελέσματα. Ξεκαθαρίστε τις καταστάσεις για να έχετε ισορροπία στον ψυχισμό σας, αλλά και να καταλαβαίνετε τους λόγους που σας φέρνουν κοντά ή σας κρατούν μακριά από μία σχέση.

ΙΧΘΥΕΣ: Σίγουρα θα ζήσετε μια περιστασιακή ένταση, είτε από την επαναστατική συμπεριφορά του συντρόφου σας είτε από ένα γεγονός που θα διαταράξει την εύθραυστη ηρεμία στα αισθηματικά σας. Επανατοποθετηθείτε σωστά ως προς τα «θέλω» σας, ώστε να δεχθείτε τον σύντροφό σας όπως είναι, χωρίς ψευδαισθήσεις. Οι αδέσμευτοι, αν και δεν θα βρίσκεστε και στα καλύτερά σας, θα ζήσετε ένα έντονο πάθος, το οποίο ενδεχομένως να σας εκθέσει σε κίνδυνο, αν δεν ελέγχεται και από τη λογική. Σταματήστε να είστε των άκρων επειδή εκλογικεύετε τα συναισθήματά σας.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Διαβάζονται τώρα

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

More Articles Like This