4-7-2020

Ιωάννα Μαλέσκου: Ποια είναι «Μενεγάκη» της Κρήτης που θα πάρει τη θέση του Γιώργου Λιάγκα (video)

Το όνομα της Ιωάννας Μαλέσκου έχει πέσει εδώ και καιρό στο τραπέζι του καναλιού του Φαλήρου. Σύμφωνα με πληροφορίες, η όμορφη παρουσιάστρια που κρατάει συντροφιά στους τηλεθεατές τοπικού καναλιού της Κρήτης, είναι έτοιμη για το νέο της επαγγελματικό βήμα και βρίσκεται σε συζητήσεις με τους υπεύθυνους του Σκάι.

Οι σκέψεις που βρίσκονται υπό συζήτηση θέλουν την εντυπωσιακή Ιωάννα να αναλαμβάνει τη ζώνη 12-2 στην οποία μέχρι τώρα ο Γιώργος Λιάγκας παρουσιάζει τη μεσημεριανή εκπομπή του, αφού ο ίδιος φέρεται να μετακινείται σε βραδινή εκπομπή, όπως το «Late night» που παρουσίαζε πριν μερικά χρόνια.

Ποια είναι η Ιωάννα Μαλέσκου

Η Ιωάννα Μαλέσκου που κατάγεται από την Πρέβεζα, σπούδασε Παιδαγωγικά στη Θεσσαλονίκη και εγκαταστάθηκε ως δασκάλα δημοτικού στο νησί της Κρήτης. 

Η ίδια όμως αποφάσισε ότι ο χώρος της τηλεόρασης της ταιριάζει περισσότερο κι έτσι έκανε τα πρώτα της βήματα στο Κρήτη TV, με το τηλεοπτικό κοινό να την «αγκαλιάζει». Η σταθερά ανοδική πορεία της στο σταθμό, αποτυπώνεται στα νούμερα τηλεθέασης αλλά και τη φήμη της που έφτασε στα «μεγάλα κανάλια» της Αττικής. 

Η Ιωάννα εργάζεται σκληρά με αξιοπρέπεια και κρατάει καθημερινά συντροφιά στους τηλεθεατές της με δυόμιση ώρες εκπομπή στο «Καλό Μεσημέρι», η οποία έχει ψυχαγωγικό αλλά και ενημερωτικό χαρακτήρα.

Η δημοφιλία της και η επιτυχία της την έχουν καταστήσει ως «Ελένη Μενεγάκη» της Κρήτης, με την ίδια, ώριμη πλέον να είναι έτοιμη για το επόμενο βήμα στην τηλεοπτική της καριέρα. 

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Ελένη Παπαδοπούλου
Ελένη Παπαδοπούλου
Σάββας Καλεντερίδης
Σάββας Καλεντερίδης

ΔΗΜΟΦΙΛΗ