4-7-2020

Η Μάρα Δαρμουσλή ευσυνείδητη αμαζόνα των δύο τροχών (video)

Η Μάρα Δαρμουλή έκλεισε την πετυχημένη καριέρα της στο μόντελινγκ για να ακολουθήσει τον χώρο της τέχνης και συγκεκριμένα την ηθοποιία, που την ολοκληρώνει και της δίνει ζωή όπως έχει παραδεχτεί σε παλαιότερη της συνέντευξη.

Η ηθοποιός που αυτή την περίοδο συμμετέχει στην σειρά του Ant1, «Γυναίκα χωρίς όνομα» ξεχωρίζει για το ταλέντο της και για την αρχοντική ομορφιά της, που την καθιστούν μια από τις ωραιότερες Ελληνίδες που λάμπουν με αρχαιοελληνική ομορφιά.

Η Μάρα, δυναμική και ταυτόχρονα λεπτεπίλεπτη μετακινείται στους δρόμους της Αθήνας με τη μηχανή της, αλλά το σίγουρο είναι ότι δεν θα την αναγνωρίσετε εάν σταματήσει δίπλα σας στο φανάρι, αφού είναι πάντα εξοπλισμένη με κράνος και μπουφάν. Τύπος και υπογραμμός δηλαδή, χωρίς να σκέφτεται (όπως έχουμε δει άλλα κακά παραδείγματα από celebrities) να παραλείψει κάτι που αφορά την ασφάλειά της για χάριν της κόμης ή του μακιγιάζ!

Photo: axis ataxis

Στο insta – story που ανέβασε στον λογαριασμό της στο Instagram, η Μάρα δένει το κράνος της λίγο πριν ξεκινήσει η βροχή και ετοιμάζεται για την βόλτα της!

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Ελένη Παπαδοπούλου
Ελένη Παπαδοπούλου
Σάββας Καλεντερίδης
Σάββας Καλεντερίδης

ΔΗΜΟΦΙΛΗ