Νίκη Σερέτη: «Υπάρχει ακόμα ρατσισμός στην Ελλάδα.» (video)

Must Read

Η ηθοποιός Νίκη Σερέτη, γνωστή και ως «Δεβόρα» από την αγαπημένη τηλεοπτική σειρά «Εκείνες κι εγώ», ήταν καλεσμένη χθες στην εκπομπή του Γρηγόρη Αρναούτογλου, «The 2night show». H αλλαγή της εμφάνισής της είναι εμφανέστατη, προς το καλύτερο!

Η Νίκη Σερέτη, η οποία τα τελευταία χρόνια ασχολείται κυρίως με το θέατρο, μίλησε για τη ζωή της.

Αρχικά μίλησε για την επαγγελματική της πορεία. Συγκεκριμένα ανέφερε:

«Απλώς προσπάθησα για πολλά χρόνια να φύγω από αυτό, να καθαρίσω και να πάω κάπου αλλού. Ο κόσμος βέβαια ακόμα και τώρα με αγαπάει σαν Δεβόρα, τον Μαύρο Ωκεανό και άλλες σειρές που έχω κάνει αλλά ήθελα πια να φύγω. Να εξελιχθώ. Ένιωσα και μετά την ψυχοθεραπεία που έκανα ότι θέλω να ανοίξω τα φτερά μου γιατί δεν είμαι εκεί!

Σαφέστατα αγαπώ την τηλεόραση, απλώς οι ρόλοι που θα ήθελα να κάνω, δεν έρχονται. Οπότε ο κόσμος νομίζει ότι τα παράτησα και κάνω κάτι άλλο».

Στη συνέχεια συμπλήρωσε:

«Συνεχίζω με το θέατρο αλλά σε πράγματα που με συγκινούν με μια πιο δύσκολη συνθήκη, πιο Ταλιμπάν αλλά είναι η καρδιά μου εκεί»

Επίσης αναφέρθηκε και στις κρίσεις πανικού που πάθαινε:

«Ξεκίνησα την ψυχοθεραπεία μετά από κρίσεις πανικού που πάθαινα.»

Προσθέτοντας ότι:

«Έρχεται κάποια στιγμή το σώμα, αν δεν θέλει η ψυχή να καταλάβει, και σε ταρακουνά και σε αφυπνίζει».

Η «Δεβόρα» μίλησε για τις ανακρίβειες που έχουν ειπωθεί σχετικά με την προσωπική της ζωή και πιο συγκεκριμένα για την οικογένειά της:

«Έχουν γραφτεί ανακρίβειες για τη ζωή μου. Η αλήθεια είναι ότι ο βιολογικός μου πατέρας ζούσε στο Κονγκό και ήθελε να μεγαλώσουμε στην Ελλάδα. Ο μπαμπάς μου ερχόταν από το Κονγκό να μας δει. Οι ανάδοχοι γονείς ήταν αληθινοί γονείς, ήμασταν πολύ τυχερά παιδιά.»

Η Νίκη Σερέτη έχει έναν αδερφό και όπως θα διαπιστώσετε, μοιάζουν χαρακτηριστικά.

Συγκλονίζει με την αποκάλυψη που έκανε σχετικά με τον ρατσισμό που βίωσε. Αναφορικά με αυτό τόνισε:

«Από μικρή έχω βιώσει τον ρατσισμό. Ήμουν ένα φοβισμένο παιδί, πέραν του αδερφού μου, δεν είχα κάτι να δω ίδιο με μένα και αυτό με παραξένευε.  Ήμουν κλαψιάρικο παιδί, αλλά τελικά ανακάλυψα πως είχα λόγο. Στην ψυχοθεραπεία δούλεψα όλα όσα με απασχολούσαν. Δεν θεωρώ ότι έχουμε κάνει βήματα σε σχέση με τον ρατσισμό στην Ελλάδα. Υπάρχει ακόμα».

https://www.youtube.com/watch?time_continue=1&v=rvdBl5l2pTM&feature=emb_logo

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This