Έξαλλη η Κατερίνα Καινούργιου με την Κωνσταντίνα Σπυροπούλου: «Ασχολούμαστε αναγκαστικά επειδή είναι στο “Just”» (video)

Must Read

Έξαλλη με την Κωνσταντίνα Σπυροπούλου φάνηκε η Κατερίνα Καινούργιου το πρωί της Τετάρτης. Αφορμή γι’ αυτό στάθηκε η συμπεριφορά της παίκτριας του «J2US» προς το συνεργείο της εκπομπής της οικοδέσποινας του Open.

Συγκεκριμένα, όταν η Κατερίνα έμαθε πως η Κωνσταντίνα δεν μίλησε στον δημοσιογράφο του «Ευτυχείτε», αλλά προτίμησε να κάνει δηλώσεις σε ανταγωνιστικό κανάλι, δεν έκρυψε τον εκνευρισμό της.

«Με ενημερώνουν οι συνεργάτες μου ότι η Κωνσταντίνα μίλησε κανονικά στην κάμερα του Alpha. Άρα η Κωνσταντίνα έχει θέμα με το Open από το οποίο προβάλλεται κιόλας και πληρώνεται;» είπε τσαντισμένη on air. Και συνέχισε: «Ποιο είναι το πρόβλημα της Κωνσταντίνας Σπυροπούλου με την εκπομπή μας; Είναι προσωπικό με μένα; Να το λύσουμε. Μάλιστα, μου έχει στείλει και κάποια μηνύματα πως δεν έχει προσωπικό πρόβλημα, αλλά την είχαμε ακυρώσει μια φορά. Είχαμε κανονίσει να έρθει στην εκπομπή, αλλά την προηγούμενη μέρα εμφανίστηκε σε άλλο κανάλι και εκπομπή ανταγωνιστική. Κι αυτό δεν γίνεται σε καμία εκπομπή. Δεν γίνεται να παίρνουμε τη Βίκυ Χατζηβασιλείου και να είναι ευγενής και η Σπυροπούλου να συμπεριφέρεται έτσι. Ποιο είναι το πρόβλημα; Είναι προσωπικό με εμάς και με τον Αlpha είναι όλα καλά; Νομίζω ότι έχει ξεχάσει τι έχει συμβεί με τον Alpha! Κακώς ασχολούμαστε. Δεν θέλουν να μας μιλήσουν; Θα φύγουν στο επόμενο live. Ασχολούμαστε αναγκαστικά επειδή είναι στο “Just”. Δεν θέλω να σχολιάσω άλλο, τέλος» κατέληξε φουρκισμένη η Καινούργιου.

Δείτε επίσης: Ο Διονύσης Πρώιος αποκάλυψε ότι έχει γράψει βιβλίο για όσα γίνονταν στο reality του Star

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This