Στο… βόθρο άδειας έπαυλης ψάχνουν οι Αρχές το πτώμα της πρώην συζύγου του Ντούλου

Must Read

Μια άδεια έπαυλη στο Κονέκτικατ, την οποία σκόπευε να κατεδαφίσει ο Φώτης Ντούλος, βρίσκεται στο μικροσκόπιο των Αρχών που εξακολουθούν να αναζητούν την πρώην σύζυγό του, Τζένιφερ.

Η κατασκευαστική εταιρία του είχε κλείσει συμβόλαιο για την κατεδάφισή της, καθώς είχε υποστεί σημαντικές ζημιές από πλημμύρες. Κανείς δεν έχει ζήσει εκεί μετά το 2017, ενώ ο Ντούλος και η Τζένιφερ, η οποία αγνοείται εδώ και έναν χρόνο, τη νοίκιαζαν για μικρό χρονικό διάστημα το 2010, προτού την αγοράσει ο νυν ιδιοκτήτης της, Ντέιβιντ Φορντ.

Οι Αρχές είχαν κάνει μια πρώτη έρευνα σε αυτήν πέρυσι τον Ιούνιο, έπειτα από άδεια που τους παραχώρησε ο Φορντ, χωρίς όμως να έχουν μαζί τους ειδικά εκπαιδευμένα σκυλιά. Αυτή τη φορά επέστρεψαν, προκειμένου να ερευνήσουν εντός του σηπτικού βόθρου της έπαυλης, τον οποίο άδειασαν με ειδικά οχήματα.

ντουλος μυστηριο

Το εν λόγω ακίνητο βρίσκεται σε απόσταση μικρότερη των δύο χιλιομέτρων από την οικία στο Φάρμινγκτον, όπου έμενε ο Έλληνας επιχειρηματίας, όταν η -εν διαστάσει σύζυγός του- Τζένιφερ εξαφανίστηκε (πέρυσι το Μάιο), αφότου άφησε στο σχολείο τα πέντε παιδιά τους. Αμέσως μετά την εξαφάνισή της, ο Ντούλος και η νυν σύντροφός του, Μισέλ Τροκόνις, συνελήφθησαν από τις Αρχές ως ύποπτοι για απόκρυψη στοιχείων.

Επέμενε για την αθωότητά του

Στη διάρκεια των ερευνών, εκείνη έριξε τις ευθύνες στον Ντούλος, εναντίον του οποίου απαγγέλθηκαν κατηγορίες ανθρωποκτονίας της Τζένιφερ. Ο ίδιος επέμενε για την αθωότητά του μέχρι το τέλος, το οποίο ήρθε στις 30 Ιανουαρίου ύστερα από απόπειρα αυτοκτονίας που έκανε στο γκαράζ του σπιτιού του.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This