Άγιο είχε ο Σωτήρης Ταχτσόγλου που έπεσε από τον 3ο: «Εγώ έκανα μεγάλο λάθος»

Must Read

Ο Σωτήρης Ταχτσόγλου, ο ηθοποιός από το Κιλκίς, πρωταγωνιστεί στη γνωστή σειρά που «έχει σπάσει ταμεία», τις «Άγριες Μέλισσες».

Ο γνωστός ηθοποιός και σκηνοθέτης, υποδύεται τον κακό Σωτήρη. Μπορεί ο κόσμος να τον έχει «μισήσει» για τον ρόλο του αλλά σίγουρα δεν θα ευχόταν αυτό που έπαθε.

Σύμφωνα με τις δηλώσεις που έκανε στο «Tlife», ο Σωτήρης Ταχτσόγλου, είχε Άγιο!

Ο ηθοποιός, πρόσφατα έγινε παππούς αλλά και πατέρας. Καθώς επέστρεφε σπίτι από το μαιευτήριο που είχε πάει να επισκεφθεί το μωράκι του, που γεννήθηκε πρόωρα, μαζί με τη γυναίκα του, συνειδητοποιούν πως είχαν ξεχάσει τα κλειδιά τους και δεν μπορούσαν να μπουν μέσα. Η γυναίκα του πρότεινε να φωνάξουν κλειδαρά αλλά ο ίδιος, λόγω  άγνοιας κινδύνου, θεώρησε πως θα μπορούσε να μπει στο σπίτι αν πήδαγε από τον τρίτο όροφο στον δεύτερο σκαρφαλώνοντας στο μπαλκόνι του από το μπαλκόνι της γειτόνισσας.

Αυτή η παρόρμηση δεν του βγήκε σε καλό και λίγο έλειψε να χάσει τη ζωή του.

Συγκλονίζει η περιγραφή που έδωσε για το ατυχές συμβάν. Συγκεκριμένα δήλωσε:

«Κλειστήκαμε απ΄έξω, και ενώ η σύζυγός μου μου είπε να φωνάξουμε κλειδαρά, εγώ που είμαι πολύ παρορμητικός σκέφτηκα να ανέβω στον τρίτο όροφο στη γειτόνισσα και να πηδήξω στο δεύτερο όπου υπήρχε ανοιχτό παράθυρο. Δεν την άκουσα και το έκανα. Ανεβήκαμε στον 3ο και προσπάθησα να κατέβω στο κάτω μπαλκόνι. Δεν υπολόγισα όμως καλά τις κινήσεις μου και έτσι όπως ήμουν κρεμασμένος από τα κάγκελα, ένιωσα να μην με κρατάνε τα χέρια μου και έπεσα στο κενό. Για καλή μου τύχη έπεσα πάνω σε ένα παρκαρισμένο αμάξι και μετά στο δρόμο… Τα θυμάμαι όλα. Την ώρα που συνειδητοποιώ τι έχει συμβεί και ενώ η γυναίκα μου φώναζε από το μπαλκόνι, νιώθω από πάνω μου μια κοπέλα να μου κρατάει το κεφάλι και να μου λέει να μην κουνηθώ… Ήταν μια νοσηλεύτρια που έτυχε να περνάει από κει εκείνη τη στιγμή και μου έδωσε τις πρώτες βοήθειες! Με φρόντισε και μου έδινε οδηγίες μέχρι που ήρθε το ασθενοφόρο.»

Θέλω να δώσω ένα μήνυμα σε όλο τον κόσμο να μην είναι παρορμητικός και να προσέχει πάρα πολύ όσα κάνει. Εγώ έκανα μεγάλο λάθος. Δεν έπρεπε ποτέ να είχα κάνει κάτι τέτοιο»

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This