Καρέ καρέ η στιγμή που η Ιωάννα Κουσκούση μπουγελώνει τον Νίκο Χαρδαλιά (video)

Must Read

H Ιωάννα Κουσκούση βγήκε από τοπ ψυχιατρείο αλλά δεν παρέστη στη δίκη, με αποτέλεσμα να πάρει αναβολή για & Σεπτεμβρίου!

Η ίδια, μέσω του προσωπικού της λογαριασμού στο Instagram αφηγήθηκε την περιπέτειά της μετά την σύλληψη που ακολούθησε τη μήνυση του υφυπουργού Νίκου Χαρδαλιά, όταν εκείνη του έριξε ένα ποτήρι νερό στο εστιατόριο όπου ο ίδιος γευμάτιζε.

Ιωάννα Κουσκούση

Η Κουσκούση αναφέρει ότι οι αστυνομικοί αφαίρεσαν το βίντεο από το κινητό της και την επιλογή να μπορεί να αλλάξει  κωδικούς γι αυτό εκείνη έκανε δημόσια έκκληση σε… χάκερς να ανασύρουν το βίντεο της επίθεσης από τη μνήμη του κινητού ώστε να το πουλήσει στα ΜΜΕ.

Ιωάννα Κουσκούση

Λίγες ώρες αργότερα, στην πλατφόρμα του TikTok, διέρρευσε το βίντεο που δείχνει καρέ καρέ την επίθεση της αυτοαποκαλούμενης παρουσίαστριας από την Θεσσαλονίκη, ωστόσο πιθανόν να έχει καταγραφεί από κάποιον πελάτη που βρισκόταν στο εστιατόριο.

Δείτε τη στιγμή του «μπουγέλωματος»:

 

Η ίδια ωστόσο, στην ποδοσφαιρική εκπομπή του δημοσιογράφου Κώστα Ραπτόπουλου, ζήτησε δημόσια συγγνώμη από τον υφυπουργό, όχι όπως είπε για να αποσύρει τη μήνυση αλλά για να την συχωρέσει ο Θεός: «Επειδή εγώ είμαι παιδί του Θεού και πιστεύω στον πανάγιο Πατέρα μας και στον Ιησού χριστό ζητάω ταπεινά συγγνώμη από τον Χαρδαλία γι’ αυτό που του έκανα γιατί δεν αξίζει σε κανεναν άνθρωπο ό,τι κι αν έχει κάνει. Γιατί το έλεος του Θεού το θέλω» είπε η Ιωάννα Κουσκούση που έχει καταφέρει να κερδίσει πάνω της τα φώτα της δημοσιότητας με τις αλλόκοτες συμπεριφορές της και μάλιστα συνήθως έχοντας μαζί της το ανήλικο παιδάκι της.

Ιωάννα Κουσκούση

Εδώ να θυμίσουμε, ότι μόλις βγήκε από το ψυχιατρείο, κατήγγειλε ότι ο Εισαγγελέας την έβριζε, ενώ αφηγήθηκε πώς κατάφερε να κάψει τα μηχανήματα των δακτυλικών αποτυπωμάτων με τη… δύναμη της ψυχής της. 

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This