Ιωάννα Κουσκούση: «Ο Εισαγγελέας με έβρισε – Μια σταγόνα νερού έπεσε στην κόρη του Χαρδαλιά» (video)

Must Read

Η αυτοαποκαλούμενη παρουσιάστρια που έχει γίνει πρώτο θέμα στα media ουκ ολίγες φορές με τα τραγελαφικά επεισόδια θυμού και παράκρουσης, κατάφερε να βρεθεί στο επίκεντρο άλλη μια φορά, όταν μπουγέλωσε τον Νίκο Χαρδαλιά και την κόρη του μέσα σε εστιατόριο της Θεσσαλονίκης.

Η «αντάρτισσα» Ιωάννα Κουσκούση βρέθηκε στο ψυχιατρείο με εντολή εισαγγελέα, απ’όπου πήρε εξιτήριο λίγες μέρες μετά και αφέθηκε ελεύθερη, ωστόσο για άγνωστους λόγους (ή… αντιστασιακούς) δεν εμφανίστηκε ποτέ στο δικαστήριο..Το Αυτόφωρο Μονομελές Πλημμελειοδικείο Θεσσαλονίκης έδωσε αναβολή στη δίκη και όρισε τακτική δικάσιμο στις 7 Σεπτεμβρίου.

Αν και περιμέναμε με αγωνία να δούμε τις δηλώσεις της μετά από την εμπειρία στην ψυχιατρική κλινική, όπου διαπιστώθηκε ότι δεν πάσχει από κάποια σοβαρή πάθηση, η Ιωάννα μας εξέπληξε άλλη μια φορά, αποδεικνύοντας ότι δεν μετανιώνει για… τίποτα!

Το μηχάνημα που έκαψε με δύναμη ψυχής

Περιγράφοντας την εμπειρία της, η φασαριόζα δήθεν ακτιβίστρια μας άφησε με το στόμα ανοιχτό όταν περιέγραψε τη στιγμή που οι αστυνομικοί προσπάθησαν να της πάρουν δαχτυλικά αποτυπώματα με τη σύγχρονη μέθοδο μέσω ειδικού μηχανήματος, κάτι που όπως αναφέρει την εξόργισε και αντιστάθηκε φοβούμενη μην της… κλέψουν κάτι από το… μέσα της! Αφού αντιστάθηκε όπως αναφέρει, οι αστυνομικοί την πίεσαν πολύ κι εκείνη… έβαλε όλη τη δύναμη της ψυχής της και… έκαψε το μηχάνημα. Οι αστυνομικοί την οδήγησαν σε δεύτερο μηχάνημα για της πάρουν δαχτυλικά αποτυπώματα, το οποίο κατάφερε με τη δύναμη της ψυχής της να κάψει εξίσου! Εδώ να προσθέσουμε ότι σε καμία περίπτωση δεν αμφισβητούμε την ιατρική γνωμάτευση αλλά η Κουσκούση εξακολουθεί να υποστηρίζει ανυπόστατα πράγματα και σενάρια επιστημονικής φαντασίας.

Στο βίντεο, η ίδια αναφέρει ότι ο Εισαγγελέας την έβριζε και της φώναζε, όμως παραδέχτηκε ότι η ίδια τον εξόργισε όταν του είπε ότι «θα κάνει ό,τι γουστάρει».

Για το περιστατικό με τον Χαρδαλιά, βρίσκει ότι όλα αυτό ήταν υπερβολικό από μέρους του υφυπουργού καθώς έπεσε μια σταγόνα μόνο στην κόρη του κι εκείνος την εκδικήθηκε χωρίς να σεβαστεί το γεγονός ότι είχε μαζί της το παιδί της το οποίο αναγκάστηκε να δει τη μάνα του με χειροπέδες.

Εν ολίγης… άβυσσος όχι μόνο η ψυχή, αλλά και το μυαλό της Ιωάννας Κουσκούση!

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This