Η Αλεξάνδρα Λοΐζου και ο Ανδρέας Παναγιώτου γιόρτασαν ένα χρόνο ευτυχισμένου γάμου (video)

Must Read

Ένας χρόνος ευτυχίας για την Αλεξάνδρα Λοΐζου και τον Ανδρέα Παναγιώτου. Η Ελληνίδα καλλονή και ο Κύπριος επιχειρηματίας, που θεωρείται ο «βασιλιάς του real estate» στο Λονδίνο, γιόρτασαν το περασμένο Σάββατο την πρώτη επέτειο του γάμου τους στο σκάφος εκείνου, στη μαρίνα Φλοίσβου.

Στο πάρτι ήταν παρούσες και δύο belly dancers που με το χορό της κοιλιάς ξεσήκωσαν τους καλεσμένους φίλους του ζευγαριού από την κοσμική Αθήνα. Ανάμεσά τους ο Χάρης Σιανίδης, ο σχεδιαστής μόδας Μιχάλης Μανιάτης και η παρουσιάστρια Βασιλική Πετρίδου, στενή φίλη της Αλεξάνδρας. Μάλιστα το ζευγάρι έκανε γνωστά και τα ευχάριστα νέα, πως η οικογένειά τους θα μεγαλώσει, καθώς η Αλεξάνδρα είναι έγκυος στο πρώτο της παιδί με τον Ανδρέα.

Για την ιστορία, να θυμίσουμε πως η Αλεξάνδρα Λοΐζου υπήρξε παντρεμένη με τον Ελληνα επιχειρηματία Βασίλη Σταθοκωστόπουλο, με τον οποίον έχει αποκτήσει έναν γιο, τον Γρηγόρη. Ο τελευταίος ζει με τη μητέρα του στο Λονδίνο, ωστόσο όταν έρχεται στην Ελλάδα τον παίρνει ο πατέρας του. Και ο Ανδρέας Παναγιώτου όμως έχει ξαναπαντρευτεί, συγκεκριμένα έχει κάνει δύο ακόμη γάμους.

Τον πρώτο σε μικρή ηλικία, από τον οποίον απέκτησε δύο γιους, τον Γιώργο και τον Κώστα, και τον δεύτερο αρκετά χρόνια μετά, με τη βρετανικής καταγωγής Σούζαν, η οποία του χάρισε τρεις κόρες και πριν από λίγα χρόνια πήραν διαζύγιο.

Η πρώτη φορά που η Αλεξάνδρα Λοΐζου έγινε αντιληπτή από τα media στο περιβάλλον του Κύπριου μεγιστάνα ήταν τον Ιούνιο του 2018 στον γάμο του γιου του, Κώστα Παναγιώτου με την εκλεκτή της καρδιάς του Μελίσσα, στο Λονδίνο. Λίγες μέρες μετά η «Espresso» αποκάλυψε πως το πρώην μοντέλο παραβρέθηκε και στο after wedding party που έκανε ο Ανδρέας Παναγιώτου, χωρίς να είναι παρόντες ο γιος του και η νύφη του, στο υπερπολυτελές 60 μέτρων σκάφος του, το «Ability». Φαίνεται πως το ειδύλλιό τους είχε ήδη αρχίσει ν’ ανθεί, καθώς έναν χρόνο μετά, στις 9 Ιουνίου 2019, οι δυο τους ενώθηκαν με τα γαμήλια δεσμά στη βρετανική πρωτεύουσα. Τόσο το μυστήριο όσο και η δεξίωση που ακολούθησε χαρακτηρίστηκαν από την απόλυτη χλιδή, ενώ αποτέλεσαν κοσμικό γεγονός στην Αγγλία, στην Ελλάδα και την Κύπρο.

Το πάρτι τους είχε λάβει χώρα στο ballroom του πολυτελέστατου ξενοδοχείου «Claridge’s» στην αριστοκρατική περιοχή Mayfair, στην καρδιά του Λονδίνου. Η «χρυσή» πενταώροφη τούρτα του ζευγαριού είχε κλέψει τότε την παράσταση, όπως και το το ζεϊμπέκικο του γαμπρού στο αγαπημένο τραγούδι του «Δεν θέλω τέτοιους φίλους», το οποίο αφιέρωσε στη γυναίκα της ζωής του. Στα highlights της παραμυθένιας νύχτας και η εμφάνιση-έκπληξη της Ελένης Φουρέιρα, η οποία είχε τραγουδήσει τις επιτυχίες της, ξεσηκώνοντας τα πλήθη. Φέτος, έναν χρόνο μετά την ονειρεμένη νύχτα του γάμου τους, το ζευγάρι παραμένει εξίσου ερωτευμένο και πιο ευτυχισμένο, αφού περιμένει και τον «πελαργό». Με το καλό λοιπόν…

https://vimeo.com/429389639

Δείτε επίσης: Σταύρος Νικολαΐδης: Δύσκολες ώρες για τον «Μιχαλάκη» από τα «Εγκλήματα»

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This