Το μήλο κάτω από τη μηλιά θα πέσει! Παιδιά διάσημων που ακολουθούν τα χνάρια τους (video)

Must Read

Πολλές φορές τα παιδιά επειδή έχουν ως πρότυπο τους γονείς τους, θέλουν να ακολουθήσουν και την επαγγελματική τους πορεία. Και γιατί όχι εδώ που τα λέμε;!

Στη περίπτωση των ηθοποιών και των τραγουδιστών όμως, δεν αρκεί μόνο η θέληση αλλά πρέπει να έχουν και ταλέντο.

Αυτές είναι οι τρανές αποδείξεις πως δικαίως τα παιδιά τους αποφάσισαν να προσπαθήσουν να μπουν στο χώρο του θεάματος.

Ηρώ Μπέζου

Η Ηρώ-Ελένη Μπέζου, από το όνομα και μόνο μπορούμε να καταλάβουμε ποιανού παιδί είναι. Είναι κόρη των ηθοποιών Γιάννη Μπέζου και Ναταλίας Τσαλίκη

Είναι απόφοιτη της Δραματικής Σχολής του Εθνικού Θεάτρου. Η πρώτη της τηλεοπτική εμφάνιση έγινε στην παιδική της ηλικία, όταν συμμετείχε σε δύο επεισόδια της σειράς Εκείνες κι εγώ. Ως επαγγελματίας ηθοποιός, δουλεύει κατά κύριο λόγο στο θέατρο, σε παραστάσεις όπως Το τρίτο στεφάνι, Αντιγόνη, Τραχίνιαι και Ορέστης. Επίσης, έχει δώσει τη φωνή της σε μεταγλωττίσεις ταινιών κινουμένων σχεδίων. To 2019 τιμήθηκε με το θεατρικό βραβείο Μελίνα Μερκούρη για την παράσταση Το φιντανάκι του Παντελή Χορν.

Μαρία Χάνου

Μαρία Χάνου, κόρη επίσης δύο καταξιωμένων ηθοποιών, της Ελισάβετ Κωνσταντινίδου και του Ταξιάρχη Χάνου.

Από μικρή ηλικία ασχολήθηκε με τη μουσική και τις τέχνες, ενώ φοίτησε σε μουσικό σχολείο. Σε ηλικία μόλις δέκα ετών έκανε την πρώτη της δουλειά ως ηθοποιός. Πιο συγκεκριμένα συμμετείχε στη σειρά εποχής του Mega Channel «Οι Μάγισσες της Σμύρνης». Εκεί ερμήνευσε το ρόλο της κεντρικής ηρωΐδας Κατίνας σε παιδική ηλικία, έχοντας συμμετοχή στα δύο πρώτα επεισόδια της σειράς. Στην ίδια σειρά έναν από τους πρωταγωνιστικούς ρόλους κρατούσε και η μητέρα της, Ελισάβετ Κωνσταντινίδου που την πρότεινε για το ρόλο αυτό.

Τελειώνοντας το σχολείο, ξεκίνησε τις σπουδές της στο Κρατικό Θέατρο Βορείου Ελλάδος απ’ όπου αποφοίτησε τρία χρόνια αργότερα. Οι πρώτες της εμφανίσεις ως επαγγελματίας ηθοποιός έγιναν στο θέατρο με την πρώτη παράσταση να είναι «Οι τρεις σωματοφύλακες». Ακολούθησε η παράσταση «Σεξ Λεξικόν» σε σκηνοθεσία Σπύρου Μιχαλόπουλου τη σεζόν 2016-2017.

Το 2017, έγινε ευρύτερα γνωστή στο κοινό με την συμμετοχή της στην κωμική σειρά «Μην αρχίζεις τη μουρμούρα».[2] Εκείνη τη χρονιά αφού πέρασε από casting επιλέχθηκε για το ρόλο της Βέλης Κανδηλιώτη, στο πρωταγωνιστικό καστ του πέμπτου κύκλου της σειράς, συμπρωταγωνιστώντας μαζί με τον Σπύρο Χατζηαγγελάκη. Η παρουσία της στη «Μουρμούρα» συνεχίζεται μέχρι σήμερα για τρίτη συνεχόμενη σεζόν.

Δανάη Μπάρκα

Η Δανάη Μπάρκα είναι κόρη της λατρεμένης Βίκυς Σταυροπούλου και έχει μεγαλώσει μαζί της και με τον πολύ καλό της φίλο και ηθοποιό, Χρήστο Χατζηπαναγιώτη.

Η αγάπη της για την υποκριτική ήταν φυσικό επακόλουθο. Τον περασμένο χρόνο πρωταγωνίστησε με τον Χρήστο Χατζηπαναγιώτου στη παράσταση «Τα ρούχα του βασιλιά».

Ορόρα Μάριον

Κόρη του γνωστού ηθοποιού Κώστα Αρζόγλου και της Βελγικής καταγωγής ηθοποιού, Eστέλ Μάριον είναι η Ορόρα Μάριον.

Η αγάπη της για την υποκριτική δεν άργησε να εμφανιστεί αφού έχει συμμετάσχει σε παραστάσεις στη χώρα μας όπως στον θεατρικό Αύγουστο σε σκηνοθεσία Κωνσταντίνου Μαρκουλάκη και έχει βραβευτεί με το βραβείο Β’ γυναικείου ρόλου στο κινηματογραφικό φεστιβάλ «Les Magritte du Cinema».

Φωτεινή Αθερίδου

Κόρη του Θοδωρή Αθερίδη και της Έλενας Γκασόυκα είναι η Φωτεινή Αθερίδου.

Η Φωτεινή Αθερίδου η οποία έχει γίνει και μανούλα, είναι πολυτάλαντη καθώς έχει παίξει στο θέατρο, γράφει κείμενα, στοίχους και μουσική.

Μελίνα Νικολαϊδη

Κόρη της Δέσποινας Βανδή και του Ντέμη Νικολαΐδη.

Η γνωστή τραγουδίστρια ανέβασε τα Χριστούγεννα του 2019 ένα βίντεο όπου φαίνεται περίτρανα πως η κόρη της, Μελίνα, έχει κληρονομήσει το ταλέντο της για το τραγούδι.

 

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This