Ο Λευτέρης Πανταζής μιλάει για το τραγούδι που εμπνεύστηκε εν μέσω καραντίνας: «Ακούς το τραγούδι και δακρύζεις» (video)

Must Read

Ο Λευτέρης Πανταζής επανέρχεται δυναμικά στη δισκογραφία μετά την καραντίνα, με ένα τραγούδι «κατάθεση ψυχής», όπως το χαρακτηρίζει. Μιλώντας στην «Espresso» και τον Βαγγέλη Κάραλη ο δημοφιλής καλλιτέχνης αποκαλύπτει ότι εμπνεύστηκε με αφορμή τη δύσκολη κατάσταση που βιώσαμε όλοι μας πρόσφατα λόγω του αναγκαστικού εγκλεισμού για την προστασία από τον κορωνοϊό.

Το νέο του τραγούδι, που κυκλοφορεί από τη δισκογραφική εταιρία Heaven με τίτλο «Σε λίγα τετραγωνικά», ξεπέρασε τα 150.000 views στο YouTube μέσα σε μόλις τρία εικοσιτετράωρα. «Είναι ένα τραγούδι βιωματικό, που έχουμε ζήσει όλοι μας κάποια στιγμή της ζωής μας. Όλοι έχουμε ζήσει με τον άνθρωπό μας, έχουμε χάσει κάποιον δικό μας ή έχει φύγει το παιδί μας από το σπίτι μετά την ενηλικίωσή του. Ακούς το τραγούδι και δακρύζεις» μας λέει ο Λευτέρης Πανταζής.

«Το κομμάτι “Σε λίγα τετραγωνικά” εκφράζει επίσης όλο αυτό που περάσαμε πριν από λίγο καιρό μέσα στην καραντίνα. Κλειστήκαμε στα σπίτια μας, μέσα σε λίγα τετραγωνικά, και βιώσαμε πολλά συναισθήματα. Κάποιοι άνθρωποι ήρθαν πιο κοντά, ενώ άλλοι μάλωσαν και χώρισαν. Είναι μια ερμηνεία μέσα από την ψυχή μου και χαίρομαι που ο κόσμος το έχει αγκαλιάσει» συμπληρώνει ο καλλιτέχνης.

O Λευτέρης Πανταζής πέρασε το δύσκολο διάστημα του εγκλεισμού μαζί με την κόρη του Κόνι Μεταξά και τον σύντροφό της Μάριο Καπότση. Ο τραγουδιστής έγινε τελικά φίλος με το αγόρι της μονάκριβής του: «Την καραντίνα τη βίωσα μέσα σε ένα σαλονάκι μαζί με την κόρη. Μαλώσαμε, είδαμε ταινίες, αγκαλιαστήκαμε, χορέψαμε, αγαπηθήκαμε. Μέσα από τον εγκλεισμό γνώρισα και τον άνθρωπο που έχει σχέση η κόρη μου. Είναι ένας εξαιρετικός νέος, ο οποίος συμβουλεύει και καθοδηγεί την Kόνι. Μίλησα με τον Μάριο, περπατήσαμε μαζί, γνωριστήκαμε καλύτερα και τον εκτιμώ ιδιαίτερα» εξομολογείται στην «Espresso».

Μάλιστα, ο αγαπημένος τραγουδιστής και ο διεθνής πολίστας και σύντροφος της Κόνι έγραψαν παρέα και τραγούδι για τον ανερχόμενο καλλιτέχνη Θοδωρή Μεταξά, το «Χαμογέλα», ξετυλίγοντας έτσι ένα νέο ταλέντο του αθλητή, στη στιχουργική.

«Ο Μάριος πάντα έγραφε, απλά εγώ τώρα τον έχω βάλει στη… φωτιά και ίσως γράψει και παραπάνω. Απλά, μην ξεχνάμε ότι είναι ένας αθλητής της Εθνικής. Η στιχουργική είναι ένα ταλέντο που το εξασκεί ως χόμπι, αλλά τελικά το έχει!» αναφέρει ο Λευτέρης Πανταζής.

Λίγο πριν τον αποχαιρετίσουμε ο αγαπημένος λαϊκός τραγουδιστής σχολιάζει τη νέα πραγματικότητα στα καλλιτεχνικά δρώμενα μετά την καραντίνα και το κλείσιμο των μαγαζιών, τονίζοντας ότι οι καλλιτέχνες θα πρέπει να βάλουν νερό στο κρασί τους, ρίχνοντας τα κασέ τους για να δουλέψουν εκ νέου οι μουσικές σκηνές και τα μπουζούκια.

«Τώρα πλέον έχουν αρχίσει να ξαναχτυπούν τα τηλέφωνα. Σιγά σιγά πάει να ξεκινήσει κάτι. Όσα και να έχεις στην άκρη, τα έτοιμα τρώγονται, πρέπει να επιστρέψουμε το συντομότερο δυνατό ξανά στις δουλειές μας. Συζητάω για συναυλίες το καλοκαίρι στην Ελλάδα, στην Κύπρο και στο Ισραήλ. Όλοι πρέπει να βάλουμε νερό στο κρασί μας για να ξαναδουλέψει το σύστημα. Οι καλλιτέχνες και μουσικοί πρέπει να ρίξουμε τα κασέ μας για να μπορέσουμε να επανέλθουμε στα πράγματα όπως πριν» επισημαίνει ο Λε-Πα.

Δείτε επίσης: Τα ζώδια σήμερα Πέμπτη 18 Ιουνίου

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This