9-7-2020

Έξω φρενών ο Γιάννης Παπαμιχαήλ: « Έχω εκνευριστεί παρά πολύ με αυτόν. Έχω φτάσει στα όριά μου»

Ο γιος των αείμνηστων Αλίκη Βουγιουκλάκη και Δημήτρη Παπαμιχαήλ,  Γιάννης Παπαμιχαήλ, τον τελευταίο καιρό αντιμετωπίζει ένα πρόβλημα που κανείς μας δεν γνώριζε καθώς το κρατούσε κρυφό.

Κάποιος προσπαθεί να τον χακάρει εδώ και 3 μήνες. Ίσως θεωρούσε πως θα έληγε πολιτισμένα αλλά απ’ ότι φαίνεται αυτός ο άνθρωπος συνεχίζει παρ’ όλες τις προσπάθειες του Γιάννη Παπαμιχαήλ να τον συμμορφώσει.

Φανερά εκνευρισμένος, έκανε μία ανάρτηση στην προσωπική του σελίδα στο Facebook, όπου τον προειδοποιούσε για άλλη μία φορά να σταματήσει αυτή του την προσπάθεια ειδάλλως θα προβεί σε άλλες μεθόδους:

«Έχει καταντήσει παρά πολύ κουραστικό να με χακάρει ένας τύπος με τους φίλους του, 3 συνεχόμενους μήνες. Έχω εκνευριστεί παρά πολύ με αυτόν, δεν έχει νόημα να σας πω σε τι μαρτυρία υποβάλλομαι εδώ και τρεις μήνες. Ο άνθρωπος αυτός προφανώς έχει άγνοια κινδύνου. Πραγματικά έχω φτάσει στα όρια μου. Μίλησε και με τον δικηγόρο μου και σε αυτόν ήταν κότα. Αλλά είπε και αλλά κάνει. Το θέμα με αυτόν θα τελειώσει άμεσα. Πάω για ύπνο, εάν συνεχίσει θα τον κατονομάσω δημόσια , τι έκανε , τι Γαλλικά μου έστειλε και πολλά αλλά. τέλεια και παύλα ….».


ΣΧΟΛΙΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ