Ο Ετεοκλής Παύλου περιέγραψε την περιπέτεια που οδήγησε στον ακρωτηριασμό του ποδιού του: «Ένιωσα ότι πεθαίνω» (video)

Must Read

«Το κρύο του θανάτου είναι ό,τι χειρότερο μπορεί να ζήσει ένας άνθρωπος». Συγκλονίζουν τα λόγια του Ετεοκλή Παύλου σε πρόσφατη συνέντευξή του.

Λίγο πριν από την αποχώρησή του από το «Just the 2 of us» το βράδυ του Σαββάτου, ο personal trainer με το τεχνητό μέλος εμφανίστηκε μαζί με τη σύζυγό του, Ελένη Χατζίδου, στην εκπομπή «Dot.» του Σκάι, όπου εκείνος αναφέρθηκε, μεταξύ άλλων, στη μεγάλη περιπέτεια που πέρασε με την υγεία του, η οποία λίγο έλειψε να αποβεί μοιραία για τη ζωή του, ενώ οδήγησε τελικά στον ακρωτηριασμό του ποδιού του.

«Δούλευα υποδοχή σε ένα βραδινό μαγαζί. Στα 23 με πυροβόλησαν. Τη στιγμή εκείνη ένιωσα έντονο πόνο γιατί η σφαίρα πέρασε όλα τα ζωτικά μου όργανα. Έκανα πολλά χειρουργεία μεγάλου ρίσκου. Ένιωσα ότι πεθαίνω, ότι ξεψυχάω. Το κρύο του θανάτου είναι ό,τι χειρότερο μπορεί να ζήσει ένας άνθρωπος. Η κουβέντα που είπα μέσα μου ήταν “όχι, ρε φίλε, πέθανα”. Μου έχει μείνει χαραγμένη αυτή η έκφραση» ανέφερε στην εκπομπή ο Ετεοκλής.

Όμως, δεν το έβαλε κάτω και αποδείχτηκε εκ των υστέρων ένας μεγάλος νικητής της ζωής. «Ήμουν σε τεχνητό κώμα για έναν μήνα. Η μητέρα μου έμαθε στις ειδήσεις ότι πυροβολήθηκα. Όταν μπόρεσα να μιλήσω, είπα “δώστε μου δύο πατερίτσες να φύγω”. Το πόδι μου ακρωτηριάστηκε όσο ήμουν σε κώμα. Έχω εικόνες από τη στιγμή που μου έκοβαν το πόδι. Όταν είσαι σε τεχνητό κώμα και αποκολλάται κάτι μεγάλο από το σώμα σου, πολλές φορές ο οργανισμός μπορεί να ανοίξει τα μάτια. Δεν ένιωθα πόνο, αλλά άνοιξα τα μάτια και το είδα. Μόνο και μόνο το συναίσθημα ότι πεθαίνεις είναι κάτι που το κουβαλάς για πάντα μέσα σου, είναι πολύ τρομακτικό» πρόσθεσε.

https://www.youtube.com/watch?v=9KIRo2SyAn0&feature=emb_title

Δείτε επίσης: Η Μίνα Αρναούτη ζητά αγωγή-μαμούθ ύψους 1.100.000 ευρώ για το τροχαίο δυστύχημα με τον Παντελή Παντελίδη

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This