Η Μίνα Αρναούτη ζητά αγωγή-μαμούθ ύψους 1.100.000 ευρώ για το τροχαίο δυστύχημα με τον Παντελή Παντελίδη

Must Read

Aγωγή-μαμούθ ύψους 1.100.000 ευρώ για το τροχαίο δυστύχημα με τον Παντελή Παντελίδη τα ξημερώματα της 18ης Φεβρουαρίου 2016 στη λεωφόρο Βουλιαγμένης κατέθεσε η Μίνα Αρναούτη, που ζητά να αποζημιωθεί ηθικά και οικονομικά για τις 189 ημέρες νοσηλείας στο νοσοκομείο, τα 16 χειρουργεία αλλά και τη ζωή της που ανετράπη τόσο βίαια όσο και το μοιραίο SUV που οδηγούσε ο τραγουδιστής.

Τέσσερα χρόνια μετά το τροχαίο που συγκλόνισε τη χώρα, η συνεπιβάτισσα του μαύρου τζιπ, όπου βρήκε φρικτό θάνατο ο δημοφιλής καλλιτέχνης, προσφεύγει στα αστικά δικαστήρια κατά της ασφαλιστικής εταιρίας στην οποία ήταν ασφαλισμένο το όχημα, αξιώνοντας αποζημίωση 1.164.137 ευρώ.

Η άτυχη κοπέλα που είδε τον Χάρο με τη μάτια της, παραμένοντας επί 40 ημέρες στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας, ξεδιπλώνοντας τις τραγικές μνήμες εκείνων των ημερών περιγράφει τις πρώτες στιγμές όταν ξύπνησε από το κώμα. «Δεν με αναγνώριζα στον καθρέφτη. Ήμουν ένα κουβάρι από κόκαλα, σίδερα και σωληνάκια, παντελώς αδύναμη, ανίκανη για την παραμικρή κίνηση. Μετά την αφαίρεση της τραχειοστομίας δεν έβγαινε η φωνή μου, η οποία επανήλθε σταδιακά μετά από 2 εβδομάδες» αναφέρει για τον γολγοθά που μόλις ξεκινούσε για εκείνη.

«Ισοδυναμούσε με φυλακή. Ήμουν εγκλωβισμένη στο ίδιο μου το σώμα, ανήμπορη να κινηθώ, κυριολεκτικά ανάπηρη» περιγράφει στην πολυσέλιδη αγωγή, εξηγώντας πως εκτός από τη μόνιμη αναπηρία ύψους 36% που απέκτησε εξακολουθεί μέχρι και σήμερα «να βιώνει επαναλαμβανόμενες και παρείσακτες ανακλήσεις του γεγονότος (flashbacks), κρίσεις πανικού αναπνευστικού τύπου και να πάσχει από αγχώδη καταθλιπτική διάθεση αντιδραστικού τύπου».

Συγκεκριμένα, στην αγωγή που κατέθεσε ο δικηγόρος της Γιάννης Κωλέττης, η Μίνα Αρναούτη ζητά 500.000 ευρώ για ηθική βλάβη, 500.000 ευρώ για οικονομική αποζημίωση, 73.500 ευρώ για εισοδήματα που θα είχε τα επόμενα 20 χρόνια αν δεν είχε τραυματιστεί (εργαζόταν από τα 17 της, κυρίως ως σερβιτόρα bar-woman), 60.950 ευρώ για πλαστικές επεμβάσεις επανορθωτικής αποκατάστασης, ενώ το υπόλοιπο ποσό αφορά έξοδα για νοσήλια, αποκλειστικές νοσοκόμες και άλλα.

Μάλιστα, στο σχετικό δικόγραφο που έφερε στο φως της δημοσιότητας η «Real News», η νεαρή γυναίκα τονίζει πως το ατύχημα οφείλεται στην αμέλεια του οδηγού και περιγράφει τις στιγμές που προηγήθηκαν της μοιραίας πρόσκρουσης. «Ο οδηγός Παντελής Παντελίδης οδηγούσε το εν λόγω αυτοκίνητο με ταχύτητα αυξημένη για τις συνθήκες και τις περιστάσεις, γεγονός που με ανάγκασε να του υποδείξω ότι έπρεπε να μειώσει διότι φοβόμουν. Πλην, όμως, αυτό δεν συνέβη» αναφέρει η αγωγή, στην οποία επισημαίνεται ότι ο τραγουδιστής οδηγούσε υπό την επήρεια αλκοόλ.

Αναφερόμενη στα σενάρια που επί τουλάχιστον δύο χρόνια ήθελαν τον τραγουδιστή να μην κρατά το τιμόνι του μοιραίου οχήματος και στα οποία έβαλε οριστικό τέλος η απόφαση της Εισαγγελίας Πρωτοδικών Αθηνών, η οποία επικυρώθηκε από την Εισαγγελία Εφετών Αθηνών και έκρινε ότι οδηγός του οχήματος ήταν ο Παντελής Παντελίδης, η Μίνα Αρναούτη κάνει λόγο για μια θέση που τη στιγμάτισε. Όπως αναφέρει, η μήνυση της οικογένειας του τραγουδιστή εναντίον της είχε ως αποτέλεσμα «τον διασυρμό μου στα social media ως ψεύτρας, ανήθικης πόρνης, αλλά και την αποστολή χυδαίων, συκοφαντικών, απειλητικών μηνυμάτων και σχολίων από τρίτους σε μέσα κοινωνικής δικτύωσης».

Ο Χάρος παραμόνευε στη στροφή

Είχε ξημερώσει το πρωινό της 18ης Φεβρουαρίου 2016 όταν το θηριώδες μαύρο τζιπ του Παντελή Παντελίδη, καθώς κινούνταν στη γέφυρα που οδηγεί από το παλιό αεροδρόμιο στη λεωφόρο Βουλιαγμένης, εξετράπη της πορείας του, προσέκρουσε στα προστατευτικά κιγκλιδώματα και κατέληξε στο πρανές. Τα γέλια, η μουσική και το κέφι της βραδιάς που προηγήθηκε σε γνωστό μαγαζί της παραλιακής και σε σπίτι-λέσχη στην περιοχή του Ελληνικού παγώνουν διά παντός, όπως παγώνει και το πανελλήνιο στο άκουσμα της είδησης. Ο δημοφιλής τραγουδιστής σε ηλικία μόλις 32 ετών ανασύρεται νεκρός από το όχημα, στο οποίο επέβαιναν μαζί και δύο φίλες του, η Μίνα Αρναούτη και η Φρόσω Κυριάκου.

Η σορός του Παντελή Παντελίδη μεταφέρεται στο Ασκληπιείο της Βούλας, ενώ λίγη ώρα αργότερα τα μέλη της οικογένειάς του επιβεβαιώνουν την τραγική είδηση, όταν καλούνται να αναγνωρίσουν τη σορό του δικού τους ανθρώπου. Η κηδεία του καλλιτέχνη, ο οποίος γνώρισε την αποθέωση και αγαπήθηκε όσο λίγοι, γίνεται δύο ημέρες μετά στη Νέα Ιωνία, με μια λαοθάλασσα να τον συνοδεύει στην τελευταία του κατοικία. Ο Παντελής Παντελίδης έφυγε αναπάντεχα βίαια από τη ζωή, τη στιγμή που η καριέρα του απογειωνόταν.

Ακολουθεί ένα πολύμηνο δικαστικό θρίλερ, με τους συγγενείς του τραγουδιστή να προσφεύγουν στη Δικαιοσύνη, υποστηρίζοντας ότι ο 32χρονος δεν ήταν οδηγός αλλά συνοδηγός στο μοιραίο τζιπ. Απέναντι στην οικογένεια στέκουν τα δύο κορίτσια που βρίσκονταν τη μοιραία νύχτα μαζί του στο τζιπ. Και οι δύο θύματα του τροχαίου αλλά και της οργής των θαυμαστών του τραγουδιστή που συντετριμμένοι ψάχνουν απεγνωσμένα κάπου να ρίξουν τις ευθύνες, αδυνατώντας να αποδεχτούν ότι ο τραγουδιστής «έφυγε» τόσο άδοξα.

Η Μίνα Αρναούτη τραυματίστηκε σοβαρά, βρέθηκε σε καταστολή, έκανε πολλαπλά χειρουργεία, έμεινε στο νοσοκομείο για μήνες, ενώ πιο ελαφρά τραυματισμένη ήταν η συνοδηγός του οχήματος Φρόσω Κυριάκου. Καθώς η δικαστική έρευνα προχωρά, οι πραγματογνωμοσύνες και τα πορίσματα που έγιναν έδειχναν πέρα από κάθε αμφιβολία ότι ο τραγουδιστής ήταν ο οδηγός του μοιραίου τζιπ, ότι ο ίδιος έπιασε το τιμόνι έχοντας καταναλώσει σημαντική ποσότητα αλκοόλ.

Δείτε επίσης: Αναβολή στον γάμο του Γιώργου Σαμαρά και της Κωνσταντίνας Κομμάτα λόγω κορωνοϊού

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This