Αναβολή στον γάμο του Γιώργου Σαμαρά και της Κωνσταντίνας Κομμάτα λόγω κορωνοϊού

Must Read

«Θύμα» του κορωνοϊού φαίνεται ότι έπεσε τελικά ακόμη ένας γάμος της εγχώριας showbiz, αυτός του Γιώργου Σαμαρά και της Κωνσταντίνας Κομμάτα. Σύμφωνα με πληροφορίες που κάνουν από χθες τον γύρο του διαδικτύου, ο γνωστός ποδοσφαιριστής, ο οποίος ολοκλήρωσε την πορεία του στα γήπεδα το 2018, και η ξανθιά ηθοποιός πήραν από κοινού την απόφαση να αναβάλουν για αργότερα την επισημοποίηση της σχέσης τους.

Ήταν περίπου πριν από έξι μήνες όταν ο Γιώργος αποφάσισε να προτείνει στην αγαπημένη του Κωνσταντίνα να γίνει γυναίκα του με παπά και με κουμπάρο. Η γαμήλια πρόταση, η οποία συνοδευόταν φυσικά από μονόπετρο, έγινε κάτω από τον φωτισμένο Πύργο του Αϊφελ στο Παρίσι και εκείνη φυσικά την αποδέχτηκε, κάνοντας γνωστό το γεγονός μέσω Ιnstagram, όπου έγραψε: «Χίλιες φορές “ναι”». Το ερωτευμένο ζευγάρι σχεδίαζε να κάνει τον γάμο του το φετινό καλοκαίρι, όμως τα σχέδιά τους ανατράπηκαν λόγω της πανδημίας.

Η Κωνσταντίνα και ο Γιώργος, οι οποίοι είναι μαζί τριάμισι χρόνια, αποφάσισαν να μεταφέρουν το χαρμόσυνο γεγονός για το καλοκαίρι του 2021 προκειμένου να γίνουν όλα όπως τα θέλουν και χωρίς κανένα άγχος. Όπως όλα δείχνουν, ο γάμος του ζευγαριού θα γίνει στην Κρήτη, στον τόπο καταγωγής του Σαμαρά. Αυτή την περίοδο η όμορφη ηθοποιός και ο πρώην ποδοσφαιριστής και πλέον αντιπρόεδρος του ΟΦΗ ετοιμάζονται να μετακομίσουν σε μεγαλύτερο σπίτι στα νότια προάστια. Αμέσως μετά θα αναχωρήσουν για τις καλοκαιρινές διακοπές τους.

Δείτε επίσης: Η 62χρονη Άννα Βίσση με μαγιό και αναλογίες που… κόβουν την ανάσα

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This