Πρόβα νυφικού για την Μάρα Δαρμουσλή! Η ηθοποιός ετοιμάζεται για τον γάμο της με τον Κρητικό σεφ Βασίλη Τσατσάκη

Must Read

Η γνωστή ηθοποιός Μάρα Δαρμουσλή, που στο παρελθόν έκανε διεθνή καριέρα στο μόντελινγκ, θα παντρευτεί με παπά και με κουμπάρο τον αγαπημένο της σεφ από την Κρήτη Βασίλη Τσατσάκη.

Η εφημερίδα Espresso δημοσιεύει σήμερα κατ’ αποκλειστικότητα φωτογραφίες της μέλλουσας νύφης από την επίσκεψή της στον οίκο νυφικών Bridal Loft Athens της Φαίδρας Θεοδωρίδου στην οδό Μητροπόλεως, στο Σύνταγμα, όπου δοκίμασε εντυπωσιακές δημιουργίες της σχεδιάστριας.

Σύμφωνα με τον Ηλία Μαραβέγια, ο γάμος της Μάρας και του Βασίλη θα γίνει στα τέλη του φετινού καλοκαιριού, ίσως και στις αρχές του φθινοπώρου, σε στενό κύκλο φίλων και συγγενών. Όσο για την τοποθεσία τέλεσης του μυστηρίου θα είναι κατά πάσα πιθανότητα ένα ρομαντικό σημείο εντός Αττικής, που όμως δεν έχει διαρρεύσει ακόμη καθώς το ζευγάρι φαίνεται αποφασισμένο να κρατήσει -όσο γίνεται- το χαρμόσυνο γεγονός μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας.

Σε πρόσφατη τηλεοπτική συνέντευξή της, η 38χρονη ηθοποιός και μητέρα ενός 14χρονου αγοριού, του Άγγελου, από τον προηγούμενο γάμο της με τον πρωταθλητή του Muay Thai Παύλο Καπώνη, αποκάλυψε ότι είναι πολύ κοντά στο ν’ ανέβει και πάλι τα σκαλιά της εκκλησίας.

«Λένε πως ο γάμος είναι λαχείο, εμένα δεν μου κλήρωσε. Ήμασταν μήνες μαζί με τον πατέρα του Άγγελου πριν γεννήσω. Έχω σίγουρο ότι θα ξαναπαντρευτώ. Είμαι κοντά στο να το ξανακάνω. Το νιώθω, έρχεται… Όλα έρχονται. Έχουμε τον σύντροφο θα έρθει και ο γάμος» ανέφερε χαρακτηριστικά τον περασμένο Φεβρουάριο στα «Μεσάνυχτα» της Ελεονώρας Μελέτη, στον Alpha, προσθέτοντας πως είναι πολύ ερωτευμένη, ενώ δεν απέκλεισε το ενδεχόμενο να κάνει και δεύτερο παιδί! «Τον γνωρίζετε τον νέο μου δεσμό τόσο όσο δεν έχουμε κάνει επίσημες δηλώσεις. Είχα πει πως αν κάνω δεύτερο παιδί θα ήθελα να είναι πριν τα 40. Βρίσκομαι ακόμα σε αυτό το περιθώριο, θα το βάλω μπρος και θα το προχωρήσω. Όχι ένα, αλλά και δύο παιδιά. Δεν θέλω να αφήσω τον Άγγελο μόνο του…» είπε στη συνέχεια.

Αξίζει να σημειωθεί πως πρώτη η «Espresso» είχε αποκαλύψει το ειδύλλιο της Μάρας Δαρμουσλή με τον σεφ Βασίλη Τσατσάκη τον Μάρτιο του 2019, όταν τους εντοπίσαμε ν’ ανταλλάσσουν φλογερά φιλιά σε γαστρονομική εκδήλωση. Να τους ευχηθούμε λοιπόν, η ώρα η καλή!

Δείτε επίσης: Αποστομωτική απάντηση του Αλέξανδρου Λυκουρέζου για την κόντρα της Μάρθας Κουτουμάνου και της Μαρίας Ελένης (video)

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Διαβάζονται τώρα

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Βασίλης Μπισμπίκης: Η κοινή φωτογραφία με τη Δέσποινα Βανδή μετά την περιπέτεια υγείας του

Σώος και αβλαβής φαίνεται να είναι ο Βασίλης Μπισμπίκης μετά την περιπέτεια υγείας που είχε η οποία τον οδήγησε...

More Articles Like This