ΑΡΧΙΚΗLIFESTYLEΑποστομωτική απάντηση του Αλέξανδρου Λυκουρέζου για την κόντρα της Μάρθας Κουτουμάνου και της Μαρίας Ελένης (video)

Αποστομωτική απάντηση του Αλέξανδρου Λυκουρέζου για την κόντρα της Μάρθας Κουτουμάνου και της Μαρίας Ελένης (video)

Ο γνωστός ποινικολόγος, Αλέξανδρος Λυκουρέζος, τον τελευταίο καιρό έχει απασχολήσει ιδιαίτερα τα media, με την προσωπική του ζωή.
Καλεσμένος βρέθηκε σήμερα στην εκπομπή, “Αλήθειες με τη Ζήνα”, με αφορμή της δίκη για τη δολοφονία του επιχειρηματία Γιάννη Μακρή στη Βούλα.
Αρχικά αναφέρθηκε στην επαγγελματική του πορεία ως δικηγόρος και τις περίφημες δίκες που τον έκαναν να ξεχωρίσει ως νομικός.
Στη συνέχεια η γνωστή δημοσιογράφος, Ζήνα Κουτσελίνη, προσπάθησε να αποσπάσει μία δήλωση του, σχετικά με την κόντρα που είχε δημιουργηθεί ανάμεσα στις δύο κόρες του, Μαρίας Ελένης και Μάρθας Κουτουμάνου και την μετέπειτα συμφιλίωση τους.
Απρόσμενη ήταν η αντίδρασή του, αφού ο ίδιος δεν ήθελε να συνεχίσει το θέμα λέγοντας:
«Δε θα σχολιάσω το θέμα αυτό καθόλου, ούτε θα μιλήσω για το θέμα αυτό καθόλου… Ότι είπα το είπα μία φορά και δεν επαναλαμβάνομαι!»
Ακολουθήστε το newsbreak.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Διαβάστε ακόμα

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΕΝΗΜΕΡΩΣΟΥ
ΕΓΚΥΡΑ ΚΑΙ
ΕΓΚΑΙΡΑ
Εγγράψου στα κανάλια
ενημέρωσης του Newsbreak
Εγγραφή

Διαβάστε επίσης