Τα ζώδια σήμερα Τετάρτη 8 Ιουλίου

Must Read

ΚΡΙΟΣ: Χαράξτε κοινή πορεία με τον σύντροφό σας και ακολουθήστε την πιστά χωρίς αλλαγές. Μπορεί να σας αρέσει το σασπένς αλλά στη σχέση σας δεν χωράει παρασκήνιο. Προβείτε σε αλλαγές ύστερα από μια σύντομη φάση αναθεωρήσεων.

ΤΑΥΡΟΣ: Βασιστείτε αποκλειστικά στις δικές σας δυνάμεις και κερδίστε αυτά που θέλετε. Ανακαλύψτε νέες μεθόδους ανάπτυξης, γιατί παρόλο που θα υπάρχουν αρκετές επιτυχίες θα διαπιστώσετε και ορισμένες ελλείψεις, που θα πρέπει να τις καλύψετε με περισσότερη εργασία.

ΔΙΔΥΜΟΙ: Μοιράστε αρμοδιότητες στους συνεργάτες σας και τοποθετήστε τους σε θέσεις που τους ταιριάζουν. Αντιμετωπίστε με ψυχραιμία τις αντιξοότητες και τις αναβολές που θα εμφανιστούν. Θα ήταν αρκετά χρήσιμο να προνοήσετε και να περιορίσετε τα έξοδά σας.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Μπείτε στην ουσία των πραγμάτων και μην ασχολείστε με λεπτομέρειες. Οι εργασίες που θα κάνετε στο παρασκήνιο θα σας φέρουν νικητές την κατάλληλη στιγμή. Αλλάξτε δρόμο αν νομίζετε ότι έχετε δοθεί σε μια σχέση που σας οδηγεί σε αδιέξοδο.

ΛΕΩΝ: Η κάλυψη των άμεσων οικογενειακών σας αναγκών θα γίνει με τη βοήθεια της οικογένειάς σας. Οι προσωπικές σας συναισθηματικές ανασφάλειες δεν σας αφήνουν να δεχτείτε και αυτές που έχει ο σύντροφός σας.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Ξεκαθαρίστε ποιες είναι οι επιδιώξεις σας γιατί δεν υπάρχει μέση λύση. Εξετάστε όλες τις παραμέτρους στον εργασιακό τομέα, πριν πάρετε σημαντικές αποφάσεις. Προτιμήστε να κρατήσετε σιγήν ιχθύος και να μιλήσετε όταν θα έχουν κοπάσει οι εντάσεις.

ΖΥΓΟΣ: Αποδείξτε την αξία σας και ζητήστε την ανάλογη υλική ικανοποίηση. Εχετε τη δυνατότητα να απλοποιήσετε τις καταστάσεις πριν αρχίσουν να γίνονται πολύπλοκες. Μη δείχνετε πρόθυμοι να συμβιβαστείτε με τις λύσεις που σας δίνουν.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Τολμήστε να κάνετε μερικές αλλαγές στον προσωπικό και επαγγελματικό σας χώρο. Όσο και αν κάποια άτομα σας προκαλέσουν, προτιμήστε τη σιωπή. Εάν πετάτε μονίμως στα σύννεφα, κινδυνεύετε να απογοητευτείτε.

ΤΟΞΟΤΗΣ: Μη βασιστείτε σε υποσχέσεις ατόμων που ποτέ δεν σας έχουν στηρίξει. Σκεφτείτε πολύ καλά πριν ενδώσετε σε έναν έρωτα που δεν ξέρετε τι σας επιφυλάσσει. Μην επιτρέψετε σε κανέναν να παίξει με τα συναισθήματά σας και κυρίως με τον ψυχισμό σας.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Ζητήστε από άτομα του παρελθόντος να σας αποδείξουν έμπρακτα αυτά που υποστηρίζουν. Κάντε μια ουσιαστική συζήτηση εάν εξακολουθείτε να έχετε προβλήματα επικοινωνίας. Μη σπαταλάτε τα λόγια σας σε άτομα που δεν εννοούν να σας καταλάβουν.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Εξηγήστε στον σύντροφό σας ότι χρειάζεστε συντροφικότητα και όχι κριτική. Δείτε τι μπορείτε να κάνετε μόνοι σας, απομυθοποιώντας πρόσωπα και καταστάσεις. Δημιουργήστε τα κατάλληλα κίνητρα που θα σας βοηθήσουν στις παρούσες συνθήκες.

ΙΧΘΥΕΣ: Εάν πισωγυρίζετε σε καταστάσεις που σας πονάνε δεν θα αποκαταστήσετε την ψυχική σας υγεία. Εκμεταλλευτείτε δημιουργικά τις ευκαιρίες που θα σας παρουσιαστούν για την αύξηση των εσόδων σας, χρησιμοποιώντας το μυαλό σας.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Διαβάζονται τώρα

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Η επίδραση του «sailing ship effect» στη σύγχρονη κοινωνία

Η βιομηχανία, η πολιτική και οι κοινωνικές δομές

More Articles Like This